DOPRAVA ZADARMO

Grohe BAULOOP umývadlová batéria, chróm 23337000

GROHE

353443

23337000

Nový produkt

ELEGANCIA A SKVELÁ FUNKČNOSŤ V JEDNEJ DOBRE VYPADAJÚCEJ BATÉRII - TO JE GROHE BAULOOP! Urobte v kúpeľni dizajnový dojem so štýlovou pákovou umývadlovou batériou GROHE BauLoop. M... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

54,64 €

-42,08 €

96,72 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

ELEGANCIA A SKVELÁ FUNKČNOSŤ V JEDNEJ DOBRE VYPADAJÚCEJ BATÉRII - TO JE GROHE BAULOOP!


Urobte v kúpeľni dizajnový dojem so štýlovou pákovou umývadlovou batériou GROHE BauLoop. Má slučkovú páku v tvare oválu, ktorá je naklonená pre lepšie uchopenie a pohodlie, a je radosť ju používať. Je dokonale spracovaná s hladkým telom s využitím nemeckého inžinierstva a je taktiež vybavená technológiami GROHE. Odolná keramická kartuša GROHE LongLife zaručuje presnú reguláciu objemu a teploty po mnoho rokov, zatiaľ čo systém GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody na 5,7 l/min. Žiarivý chrómový povrch GROHE StarLight je odolný proti poškriabaniu a veľmi ľahko sa čistí - stačí ho rýchlo utrieť a vyzerá ako nový - a vďaka systému jednoduchej inštalácie je montáž veľmi rýchla. Spojte dizajnovú čistotu a výkon so štýlovým systémom GROHE BauLoop!
Súprava obsahuje:
  • kovová páka
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • GROHE EcoJoy technológia pre nízku
  • spotrebu vody a perfektný prietok
  • rýchlomontážny systém
  • hladké teleso
  • flexi prípojné hadičky

Technológie a benefity

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy – technológia, ktorá šetrí vodu a vaše peniaze

Technológia GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody aj účty vašej domácnosti Technológia GROHE EcoJoy dokáže znížiť spotrebu vody batérie až o 50 %. Čo je však skutočne pôsobivé, je fakt, že vďaka patentovanej internej technológii budete mať stále k dispozícii plný objem prúdu. Znížite spotrebu vody a elektrickej energie, ale neprídete o komfort, na ktorý ste zvyknutí.
GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.

Hladké telo

Hladké telo batérie bez odtokovej súpravy

Pre umývadlá, ktoré nevyžadujú odtokovú súpravu alebo retiazku Ideálna voľba pre umývadlá, ktoré nepotrebujú integrované riešenie odtoku. Čisté línie a hladký povrch týchto batérií sa skvele hodí do kúpeľní, v ktorých nepotrebujete integrované riešenie odtoku. Odmenou vám bude minimalistický a veľmi elegantný vzhľad.

Štandardný výpust (kúpeľňa)

Štandardný kúpeľňový výpust, ktorý je veľmi praktický a komfortný

Komfortný štandardný výpust vhodný do každej kúpeľne Typická výbava všetkých bežných kúpeľňových umývadiel. Štandardný výpust kúpeľňovej batérie GROHE poskytuje maximálne ideálny priestor na umývanie zubov, rúk alebo tváre. Tvar výpustu je vždy navrhnutý s maximálnym ohľadom na vaše pohodlie.

Systém jednoduchej inštalácie

Rýchla a praktická inštalácia

Jednoduchá inštalácia s minimálnym množstvom dielov a jednoznačnými pokynmi Pomocou nášho jednoduchého systému inštalácie bude montáž batérie úplne bez starostí. Batérie sa pripájajú k vodovodnej prípojke pomocou flexibilných hadíc a súčasťou balenia sú vždy podrobné inštrukcie, ktoré nenechajú nikoho na pochybách. Dokonca aj profesionálny inštalatér vám poďakuje, ak zvolíte batériu so systémom jednoduchej inštalácie.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Typ batérieklasická
SériaBAULOOP
Montáž batériestojanková jednootvorová
Ovládanie batériepáková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Odtokový ventilbez výpuste
Výtokpevný
Vyloženie (mm)90
Výška výtoku (mm)91
Výška (mm)148
Výbava batérieúsporná funkcia
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe BAULOOP umývadlová batéria, chróm 23337000

Grohe BAULOOP umývadlová batéria, chróm 23337000

13 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii