DOPRAVA ZADARMO

Grohe Vitalio joy sprchový systém 260, s termostatom 3 prúdy chróm 26403001

GROHE

409417

26403001

Nový produkt

ELEGANTNÝ A KOMFORTNÝ TERMOSTATICKÝ SPRCHOVÝ SYSTÉM – A ZÁRUKA NEMECKEJ KVALITY ZNAČKY GROHE. Pôsobivý sprchový systém GROHE Vitalio Joy 260 s termostatickou batériou vaše... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

415,86 €

-314,77 €

730,63 €

Pridať do porovnania
ZÍSKAJTE BONUS Pri nakupe produktu ziskavate darcek v hodnote 48,73€ s DPH - Sklenena karafa Grohe Blue 1000ml s nerezovym vieckom. Platí len na nákup cez eshop domoss.sk

Príslušenstvo

Detaily

ELEGANTNÝ A KOMFORTNÝ TERMOSTATICKÝ SPRCHOVÝ SYSTÉM – A ZÁRUKA NEMECKEJ KVALITY ZNAČKY GROHE.


Pôsobivý sprchový systém GROHE Vitalio Joy 260 s termostatickou batériou vašej kúpeľni okamžite dodá prémiový nádych a fantastický výkon. Je nabitý špičkovými technológiami GROHE, takže vrcholný výkon je stopercentne zaručený. Spoľahlivá termostatická batéria obsahuje technológiu GROHE TurboStat, ktorá zaisťuje okamžité dosiahnutie požadovanej teploty vody a jej udržanie. Bezpečnostný systém GROHE SafeStop obmedzuje maximálnu teplotu vody na 38 °C, čo je opatrenie, ktoré chráni predovšetkým vaše deti. V prípade potreby je vyššiu teplotu, samozrejme, možné nastaviť stlačením poistky. Prepínač AquaDimmer umožňuje prepínať medzi hlavovou sprchou a ručnou sprchou, ktorá je dodávaná vrátane 1750 mm sprchovej hadice VitalioFlex TwistFree, a taktiež regulovať, zapínať a vypínať prúd vody. GROHE EcoJoy umožňuje znížiť spotrebu vody na prietok 9,5 l/min. bez nutnosti prijímať kompromisy vo výkone, zatiaľ čo technológia GROHE DreamSpray zaručuje vyvážený prúd vody zo všetkých dýz.

Hlavová sprcha s priemerom 260 mm disponuje tromi charakteristickými režimami prúdu. Režim Jet predstavuje výkonný, sústredný prúd vhodný napríklad na dôkladné vymývanie šampónu alebo uvoľňujúcu masáž hlavy a krku. Režim prúdu SmartRain je širší a jemnejší, zatiaľ čo slávny režim Rain využíva všetky dýzy sprchovej hlavice na pokrytie celého tela – a sprchu, ktorá vás dokonale uvoľní a rozveselí. Pritom všetko, čo potrebujete na zmenu režimu prúdu, je otočiť ergonomickým kolieskom uprostred sprchovej hlavice. A 450 mm sprchovým ramenom je možné otáčať o 180° pre pridanú flexibilitu. Ručná sprcha s dĺžkou 110 mm ponúka výber z troch rôznych režimov prúdu – jemného Rain, úsporného SmartRain a stimulujúceho Massage. Praktické silikónové dýzy SpeedClean zaisťujú ľahké čistenie všetkých nečistôt a usadenín vodného kameňa. Odolný, viacvrstvový chrómový povrch GROHE StarLight je odolný voči poškrabaniu a mimoriadne ľahko sa čistí. Jeho oslnivý lesk tak vydrží po celý čas životnosti batérie. Technológia Inner WaterGuide ďalej sprchu chráni tým, že zaisťuje, aby povrch sprchy nebol nikdy príliš horúci na dotyk. Pre pridané pohodlie je súčasťou súpravy taktiež priehradka GROHE EasyReach, ktorá vám umožní mať všetky sprchové gély a šampóny vždy poruke. Sprchový systém GROHE Vitalio Joy 260 – všestranná sprchová dokonalosť, ktorá vám zanechá úsmev na perách.

Súprava obsahuje:

  • sprchové rameno otočné 450 mm
  • nástenný termostat s aquadimmerom
  • umožňuje zmenu medzi:
  • hlavová sprcha Vitalio Joy 260 (26 462)
  • 3 sprchové prúdy: Rain, SmartRain, Jet
  • s otočným kĺbom
  • otočný uhol ± 15°
  • ruční sprcha Vitalio Joy Massage (27 319 000)
  • 3 sprchové prúdy: Rain, SmartRain, Massage
  • výškovo nastaviteľná s kluzákem
  • sprchová hadice VitalioFlex Silver 1.750 mm, ½" x ½" (27 506 000)
  • GROHE EasyReach mydlovnička
  • GROHE EcoJoy 9,5 l/min omezovač průtoku
  • GROHE TurboStat kompaktná kartuša
  • s voskovým termoprvkom
  • bezpečnostná zarážka pri 38°C
  • Volitelný omedzovač teploty GROHE SafeStop Plus na úrovni 43°C
  • GROHE DreamSpray
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • Grohe SprayDimmer
  • rýchločistiaci systém SpeedClean
  • Vnútorný WaterGuide pre dlhšiu životnosť
  • funkcia Twistfree proti prekrúteniu
  • sprchovej hadice
  • vhodné pre prietokové ohrievače od 18 kW /h
  • minimálny prietok 7 l/min

Technológie a benefity

GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray – vyvážený tok vody s rôznymi režimami prúdu

GROHE DreamSpray poskytuje dokonalú sprchu pri všetkých režimoch prúdu Technológia GROHE DreamSpray pozdvihne vašu sprchu na novú úroveň. Pokročilý systém, ktorý je súčasťou technológie DreamSpray, zaručuje vyvážený tok vody zo všetkých dýz nezávisle od zvoleného režimu prúdu. Vaša sprcha tak bude zakaždým komfortná a zážitková.
GROHE EcoJoy (Showers)

GROHE EcoJoy (sprchy)

GROHE EcoJoy – nízka spotreba, vysoký výkon

Sprchujte sa pomocou technológie GROHE EcoJoy úspornejšie, avšak rovnako výnimočne Technológia GROHE EcoJoy spája luxusný zážitok zo sprchovania a starostlivosť o životné prostredie. Spoločnosť GROHE pomocou technológie EcoJoy vytvorila sprchy, ktoré znižujú spotrebu vody až o 40 %, avšak stále poskytujú dokonalý zážitok. Zažite tú najlepšiu sprchu vášho života – a šetrite pri tom vodu aj peniaze

Režim Rain

Režim Rain – sprchovanie v letnom daždi

Vychutnajte si prostredníctvom režimu Rain dokonalú sprchu. Sprchový režim prúdu Rain je zárukou dokonalého uvoľnenia. Simulácia vlahého letného dažďa odplaví všetok stres a napätie náročného pracovného dňa. Režim prúdu GROHE Rain predstavuje ten najprirodzenejší spôsob, ako si vychutnať vodu.

Režim SmartRain

Osviežujúci režim SmartRain na zníženie spotreby vody

Vychutnajte si luxusný režim SmartRain s nižšou spotrebou vody Rozmaznávajte svoje zmysly a šetrite vodou súčasne – pomocou nového režimu prúdu spoločnosti GROHE so zníženým prietokom. Režim SmartRain predstavuje sprchovanie ako žiadne iné – predstavte si uvoľňujúce kropaje stimulujúce ľahký letný dážď, avšak s vedomím, že jemnejší prúd vody znižuje spotrebu vody a chráni tým cenné prírodné zdroje. Kombinácia luxusnej í kúpeľne a ohľadu na životné prostredie.

SpeedClean (sprchy)

SpeedClean – dýzy proti usadzovaniu vodného kameňa, ktoré sa nikdy neupchajú

Vyhnite sa pomocou technológie SpeedClean usadzovaniu vodného kameňa na sprchovej hlavici Jednoduché a mimoriadne rýchle čistenie. Povedzte vodnému kameňu zbohom vďaka tomuto integrovanému systému proti usadzovaniu vodného kameňa. Flexibilné silikónové dýzy v sprchovej hlavici vám umožnia zotrieť vodný kameň iba rukou, takže nehrozí, že sa bude okolo dýz usadzovať a znižovať tak výkon sprchy.

Inner WaterGuide

Inner WaterGuide – izolácia pre sprchovanie bez rizika

Separované vnútorné rozvody na ochranu povrchu pred teplom Technológia Inner WaterGuide chráni vás aj chrómový povrch. Vnútorná izolačná vrstva zabraňuje povrchu pred tým, aby sa stal príliš horúcim. Toto opatrenie zároveň zaručí, že si batéria zachová svoj výnimočný vzhľad dlhšie.

TwistFree

TwistFree – flexibilná sprchová hadica, ktorá si vždy zachová svoj tvar

Sprchová hadica TwistFree sa nikdy nezamotá Prestaňte márniť drahocenný čas ráno rozmotávaním sprchovej hadice. Vďaka sprchovej hadici TwistFree bude táto nepríjemnosť patriť minulosti. Táto sprchová hadica si vždy zachová svoj tvar, je ľahko použiteľná a udržiavateľná.

Sprchové prúdy

Režim Massage Spray

Osviežujúci pulzujúci prúd vody je ideálny pre povzbudenie organizmu a zmyslov. Režim Massage Spray poskytuje silný prúd vody, ktorý stimuluje telo a dopraje mu jedinečnú masáž. Povzbudzujúci relax, ktorý naštartuje telo.

Režim Jet Sprayy

Tento režim ponúka silný prúd vody, ktorý vytvárajú intenzívne kruhové dýzy. Je ideálnym pre vzbudenie vášho organizmu a tela, keď to potrebuje. Jet Spray uvoľňuje svalové napätie po športových aktivitách, no je vhodným aj pri liečbe celulitídy. Stará sa o to osviežujúci silný prúd vody, ktorý stimuluje pokožku. Tento silný prúd je užitočný aj pri čistení sprchového kúta a vane.

Režim Rain Spray

Režim, ktorý upokojí vašu pokožku a myseľ. Rain predstavuje jemný a široký prúd vody. Tento bohatý a všeobímajúci prúd vody má rovnaký uspokojujúci efekt ako teplý letný dážď. Doprajte svojmu telu maximálne uvoľnenie a sviežosť a nechajte Rain Spray spláchnuť váš všetok stres a zlú energiu.

Vlastnosti

SériaVITALIO JOY
Batérias termostatickou batériou
Farbachróm
Montáž batériena stenu
Výbava sprchového systémus hlavovou sprchou
Farba - všeobecnáchróm
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Vitalio joy sprchový systém 260, s termostatom 3 prúdy chróm 26403001

Grohe Vitalio joy sprchový systém 260, s termostatom 3 prúdy chróm 26403001

Pri nakupe produktu ziskavate darcek v hodnote 48,73€ s DPH - Sklenena karafa Grohe Blue 1000ml s nerezovym vieckom. Platí len na nákup cez eshop domoss.sk

9 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii