DOPRAVA ZADARMO

Grohe Vitalio Joy sprchový systém 230 s termostatom, 1 prúd, chróm 26365000

GROHE

409611

26365000

Nový produkt

DIZAJNOVÝ TERMOSTATICKÝ SPRCHOVÝ SYSTÉM, KTORÝ PONÚKA PRECÍZNE TECHNICKÉ RIEŠENIE! Zvoľte sprchový systém GROHE Vitalio Joy XXL 230 , ktorý prekvapí svojím výkonom a dodá v... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

549,00 €

-477,06 €

1 026,06 €

Pridať do porovnania
ZÍSKAJTE BONUS Pri nakupe produktu ziskavate darcek v hodnote 48,73€ s DPH - Sklenena karafa Grohe Blue 1000ml s nerezovym vieckom. Platí len na nákup cez eshop domoss.sk

Príslušenstvo

Detaily

DIZAJNOVÝ TERMOSTATICKÝ SPRCHOVÝ SYSTÉM, KTORÝ PONÚKA PRECÍZNE TECHNICKÉ RIEŠENIE!


Zvoľte sprchový systém GROHE Vitalio Joy XXL 230, ktorý prekvapí svojím výkonom a dodá vašej kúpeľni dizajnový štýl. Vďaka špičkovým technológiám GROHE si môžete nastaviť požadovanú teplotu pomocou funkcie GROHE TurboStat a voda zostane taká, akú máte radi, aj keď dodávka vody kolíše. Bezpečnostný systém GROHE SafeStop obmedzuje maximálnu teplotu vody na 38 ° C, čo je opatrenie, ktoré chráni predovšetkým vaše deti. V prípade potreby je vyššiu teplotu samozrejme možné nastaviť stlačením poistky. Voliteľná funkcia SafeStop Plus umožňuje nastaviť ďalší limit pri 43˚C. GROHE DreamSpray znamená, že prúd vody z každej trysky je rovnomerný – ideálny pre širokú sprchu s 230mm hlavicou Rain, ktorá je jemná ako letný dážď. Pohodlie zvyšuje aj otočné rameno o dĺžke 450 mm (180 °). Štíhla ručná sprcha Vitalio Get Stick so 1750mm hadicou Vitalio Flex TwistFree vám umožní umývanie s skutočnou presnosťou.

Technológia GROHE EcoJoy obmedzuje spotrebu vody na 9,5 l/min, ale napriek tomu poskytuje uspokojivý prúd. Prepínač GROHE AquaDimmer Eco umožňuje prepínať medzi ručnou sprchou a hlavovou sprchou – a taktiež regulovať, zapínať a vypínať prúd vody. Praktické silikónové trysky SpeedClean zaisťujú ľahké čistenie všetkých nečistôt a usadenín vodného kameňa. Odolný, viacvrstvový chrómový povrch GROHE StarLight je odolný voči poškriabaniu a mimoriadne ľahko sa čistí. Jeho oslnivý lesk tak vydrží po celú dobu životnosti batérie. Sprchový systém GROHE Vitalio Joy XXL 230 ponúka dokonalé sprchovanie podľa nemeckého inžinierstva a dizajnový vzhľad!


nástenný termostat s Aquadimmerom

- umožňuje zmenu medzi ručnou a hlavovou sprchou
- GROHE TurboStat kompaktná kartuša s voskovaným termočlánkom
- GROHE SafeStop bezpečnostné tlačidlo na 38 °C
- GROHE SafeStop Plus voliteľný obmedzovač teploty na úrovni 43 °C
- GROHE CoolTouch ochrana proti obareniu
- vhodné na prietokové ohrievače od 18 kW
- minimálny prietok 7 l/min
- odporúčaný minimálny tlak vody 1,0 baru
- hlavovú sprchu Vitalio 230

- veľkosť sprchovej hlavice 230 x 230 mm
s otočným kĺbom
- kĺb s uhlom otočenia ± 15°
- sprchový prúd: Rain
- GROHE DreamSpray perfektné vodné lúče
- GROHE StarLight chrómový povrch
- GROHE SpeedClean odstránenie vodného kameňa pretrením
- vnútorný WaterGuide na dlhšiu životnosť
- ručnú sprchu Vitalio Get Stick

- 1 sprchový prúd
- GROHE EcoJoy 9,5 l/min obmedzovač prietoku
- GROHE DreamSpray perfektné vodné lúče
- GROHE StarLight chrómový povrch
- GROHE SpeedClean odstránenie vodného kameňa pretrením
- vnútorný WaterGuide na dlhšiu životnosť
- univerzálny upevňovací systém, vhodný ku všetkým štandardným - sprchovým hadiciam
- vhodné na prietokové ohrievače vody
- sprchovú hadicu VitalioFlex

- dĺžka 1750 mm DN 15 x DN 15
- hladké vyhotovenie
- AntiFold ochrana proti zlomeniu
- ľahko udržiavateľná, flexibilná
- pevnosť v ťahu 500 N
- tlaková odolnosť až 5 barov
- tepelná odolnosť 70 °C
- Twistfree otočný kónus proti prekrúteniu
- GROHE StarLight chrómový povrch
- horizontálne otočné sprchové rameno 450 mm a poličku EasyReach

Technológie a benefity

GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray – vyvážený tok vody s rôznymi režimami prúdu

GROHE DreamSpray poskytuje dokonalú sprchu pri všetkých režimoch prúdu Technológia GROHE DreamSpray pozdvihne vašu sprchu na novú úroveň. Pokročilý systém, ktorý je súčasťou technológie DreamSpray, zaručuje vyvážený tok vody zo všetkých dýz nezávisle od zvoleného režimu prúdu. Vaša sprcha tak bude zakaždým komfortná a zážitková.
GROHE EcoJoy (Showers)

GROHE EcoJoy (sprchy)

GROHE EcoJoy – nízka spotreba, vysoký výkon

Sprchujte sa pomocou technológie GROHE EcoJoy úspornejšie, avšak rovnako výnimočne Technológia GROHE EcoJoy spája luxusný zážitok zo sprchovania a starostlivosť o životné prostredie. Spoločnosť GROHE pomocou technológie EcoJoy vytvorila sprchy, ktoré znižujú spotrebu vody až o 40 %, avšak stále poskytujú dokonalý zážitok. Zažite tú najlepšiu sprchu vášho života – a šetrite pri tom vodu aj peniaze

Režim Rain

Režim Rain – sprchovanie v letnom daždi

Vychutnajte si prostredníctvom režimu Rain dokonalú sprchu. Sprchový režim prúdu Rain je zárukou dokonalého uvoľnenia. Simulácia vlahého letného dažďa odplaví všetok stres a napätie náročného pracovného dňa. Režim prúdu GROHE Rain predstavuje ten najprirodzenejší spôsob, ako si vychutnať vodu.

SpeedClean (sprchy)

SpeedClean – dýzy proti usadzovaniu vodného kameňa, ktoré sa nikdy neupchajú

Vyhnite sa pomocou technológie SpeedClean usadzovaniu vodného kameňa na sprchovej hlavici Jednoduché a mimoriadne rýchle čistenie. Povedzte vodnému kameňu zbohom vďaka tomuto integrovanému systému proti usadzovaniu vodného kameňa. Flexibilné silikónové dýzy v sprchovej hlavici vám umožnia zotrieť vodný kameň iba rukou, takže nehrozí, že sa bude okolo dýz usadzovať a znižovať tak výkon sprchy.

Inner WaterGuide

Inner WaterGuide – izolácia pre sprchovanie bez rizika

Separované vnútorné rozvody na ochranu povrchu pred teplom Technológia Inner WaterGuide chráni vás aj chrómový povrch. Vnútorná izolačná vrstva zabraňuje povrchu pred tým, aby sa stal príliš horúcim. Toto opatrenie zároveň zaručí, že si batéria zachová svoj výnimočný vzhľad dlhšie.

TwistFree

TwistFree – flexibilná sprchová hadica, ktorá si vždy zachová svoj tvar

Sprchová hadica TwistFree sa nikdy nezamotá Prestaňte márniť drahocenný čas ráno rozmotávaním sprchovej hadice. Vďaka sprchovej hadici TwistFree bude táto nepríjemnosť patriť minulosti. Táto sprchová hadica si vždy zachová svoj tvar, je ľahko použiteľná a udržiavateľná.

Sprchové prúdy

Režim Rain Spray

Režim, ktorý upokojí vašu pokožku a myseľ. Rain predstavuje jemný a široký prúd vody. Tento bohatý a všeobímajúci prúd vody má rovnaký uspokojujúci efekt ako teplý letný dážď. Doprajte svojmu telu maximálne uvoľnenie a sviežosť a nechajte Rain Spray spláchnuť váš všetok stres a zlú energiu.

Vlastnosti

SériaVITALIO JOY
Batérias termostatickou batériou
Farbachróm
Montáž batériena stenu
Výbava sprchového systémus hlavovou sprchou
Úspora vodyNie
Farba - všeobecnáchróm
Špeciálny výpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno
Kampaň 3Týždne zliav
Benefit 2Zľava 12% cez zľavový kód TYZDNEZLIAV12
Zľava %12
Zľavový kódTYZDNEZLIAV12

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Vitalio Joy sprchový systém 230 s termostatom, 1 prúd, chróm 26365000

Grohe Vitalio Joy sprchový systém 230 s termostatom, 1 prúd, chróm 26365000

Pri nakupe produktu ziskavate darcek v hodnote 48,73€ s DPH - Sklenena karafa Grohe Blue 1000ml s nerezovym vieckom. Platí len na nákup cez eshop domoss.sk

9 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii