DOPRAVA ZADARMO

VILLEROY & BOCH Universo WC závesná s TwistFlush, so SoftClosing sedátkom alpská biela s CeramicPlus 4670T9R1

427048

Nový produkt

UNIVERSO závesná WC misa s TwistFlush, CeramicPlus (4670 T0 R1)- farba: alpská biela s povrchovou úpravou CeramicPlus - materiál: sanitárna keramika - rozmer: 370 x 560 mm - ... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

698,08 €

-679,52 €

1 377,60 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

UNIVERSO závesná WC misa s TwistFlush, CeramicPlus (4670 T0 R1)- farba: alpská biela s povrchovou úpravou CeramicPlus - materiál: sanitárna keramika - rozmer: 370 x 560 mm - vodorovný odpad - bezokrajová konštrukcia - so splachovacou technológiou TwistFlush - AquaReduct - technológia splachovania - splachovací objem 3/4,5 l - vrátane montážnej súpravy SupraFix - nevhodné na tlakové/pneumatické splachovačeWC sedátkom so SoftClose a QuickRelease (8M60 S1 T1)- SoftClosing sklápanie - materiál: duroplast - farba: alpská biela - závesy z nehrdzavejúcej ocele - QuickRelease - jednoduché odobratie doskyTECHNOLÓGIE:TwistFlush: Vysoko efektívny splachovací systém toalety, ktorý zaisťuje optimálny splachovací výkon. Pomocou dvoch dýz vytvára riadený vír, ktorý využíva fyzickú silu pre dokonalé hygienické spláchnutie a čisté výsledky.AquaReduct: Inovatívna technológia, ktorá zabezpečuje u širokého sortimentu klozetov zníženie objemu vody pri splachovaní z bežných 6 litrov na iba 4,5 litra. To predstavuje úsporu 1,5 litra vody, pri zachovaní rovnakej účinnosti splachovania.Softclosing: WC sedadlá s mechanizmom pomalého sklápania sa vďaka špeciálnym tlmičom zabudovaných do závesov zatvárajú mäkko a ticho. Zvyšuje sa tým komfort užívania, zamedzuje sa nepríjemnému hluku a zabraňuje drobným úrazom pri neočakávanom zatvorení veka.CeramicPlus - je špeciálna povrchová úprava keramiky, ktorá dokázateľne odpudzuje nečistotu a zabraňuje usádzaniu vodného kameňa. Podstatne uľahčuje čistenie a nečistota sa dá veľmi ľahko zotrieť bez použitia čistiacich prostriedkov.

Vlastnosti

Typ WCzávesné
SériaUNIVERSO
Vývod WCzadný rovný
Technológia splachovaniaTwistFlush
Povrchová úpravaÁno
Dizajn keramikyoblý
Farba keramikyalpská biela
Doprava ZADARMOÁno
Úsporný spotrebičáno
Antibakteriálna glazúrabez antibakteriálnej glazúry

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH Universo WC závesná s TwistFlush, so SoftClosing sedátkom alpská biela s CeramicPlus 4670T9R1

VILLEROY & BOCH Universo WC závesná s TwistFlush, so SoftClosing sedátkom alpská biela s CeramicPlus 4670T9R1

1 ďalší produkt z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii