DOPRAVA ZADARMO

GROHE Grohtherm termostatická sprchová batéria pre 2-spotrebiče, pod omietku chróm 24079000

GROHE

367668

24079000

Nový produkt

POMOCOU SPRCHOVEJ BATÉRIE GROHTHERM BUDETE MÔCŤ OVLÁDAŤ HLAVOVÚ AJ RUČNÚ SPRCHU INTUITÍVNE A HLADKO Termostatická sprchová batéria Grohtherm poslúži ako dokonalý finálny prvo... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

327,19 €

-247,57 €

574,76 €

Pridať do porovnania
ZÍSKAJTE BONUS Na zakúpenú termostatickú batériu získavate DARČEK - Sprchový set s ručnou sprchou GROHE TEMPESTA COSMOPOLITAN 100 v hodnote 94,38 € s DPH. Platí len na nákup cez eshop www.domoss.sk.

Príslušenstvo

Detaily

POMOCOU SPRCHOVEJ BATÉRIE GROHTHERM BUDETE MÔCŤ OVLÁDAŤ HLAVOVÚ AJ RUČNÚ SPRCHU INTUITÍVNE A HLADKO

Termostatická sprchová batéria Grohtherm poslúži ako dokonalý finálny prvok vášho sprchového kúta. Umožňuje jednoduché prepínanie medzi hlavovou a ručnou sprchou a efektívne ovládanie vody. Prietok je možné ľahko regulovať vďaka technológii GROHE AquaDimmer, ktorá vám dovolí súčasne nasmerovať vodu tam, kam chcete, a nastaviť objem tečúcej vody. Jej atraktívny hranatý dizajn vás bude vyzývať k interakcii prostredníctvom intuitívnych ovládacích prvkov, zatiaľ čo štíhla konštrukcia (hrúbka nástenného panela iba 10 mm, celkový presah 43 mm) robí z batérie ideálny doplnok minimalistických priestorov. Pretože je táto termostatická batéria plná technológií GROHE a je hrdým nositeľom označenia „vyrobené v Nemecku“, je radosť s ňou pracovať. Technológia GROHE TurboStat zabraňuje nepríjemným teplotným výkyvom. Obavy z popálenia sa stanú minulosťou vďaka tlačidlovej poistke GROHE SafeStop, ktorá zabraňuje nechcenému nastaveniu teploty vyššej než 38 °C.

Voliteľná poistka GROHE SafeStop Plus potom slúži ako prídavná úroveň zabezpečenia na teplotnú hranicu 43 °C. Robustná chrómová povrchová úprava GROHE StarLight zaručuje zachovanie žiarivého lesku na veľa rokov. Systém GROHE QuickFix s patentovaným uzamykacím mechanizmom a krytými skrutkami s tesnením sa rýchlo a ľahko inštaluje. Majte, prosím, na pamäti, že túto batériu je možné zapojiť iba v kombinácii s podomietkovým telesom GROHE Rapido SmartBox (35600000). A môžete sa spoľahnúť: Toto kombinované riešenie na podomietkovú inštaláciu je 100 % utesnené a zabezpečené proti úniku vody.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • montážny set (vrchný diel) pre
  • GROHE Rapido SmartBox 35 600/35 604
  • GROHE TurboStat kompaktná kartuša s voskovým termoprvkom
  • chrómový povrch s GROHE Long-Life Shine
  • kování GROHE FastFixation s krytým těsněním a upevňovacími prvky
  • kovový panel s možností dodatečného upevnění polohy až o 6°
  • natištěné symboly pro hlavovou a ruční sprchu
  • bezpečnostná zarážka pri 38°C
  • Volitelný omezovač teploty GROHE SafeStop Plus na úrovni 43°C / 46°C
  • GROHE AquaDimmer, integrovaný uzavírací/přepínací ventil
  • průtok: výstup B = 27 l/min, výstup C = 30 l/min
  • bez zástavbového telesa

Vlastnosti

Typ batérietermostatická
SériaGROHTHERM
Montáž batériepodomietková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Špeciálny výpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Počet odberných miest2 odberné miesta

Hodnotenia

Napíšte názor

GROHE Grohtherm termostatická sprchová batéria pre 2-spotrebiče, pod omietku chróm 24079000

GROHE Grohtherm termostatická sprchová batéria pre 2-spotrebiče, pod omietku chróm 24079000

Na zakúpenú termostatickú batériu získavate DARČEK - Sprchový set s ručnou sprchou GROHE TEMPESTA COSMOPOLITAN 100 v hodnote 94,38 € s DPH. Platí len na nákup cez eshop www.domoss.sk.

10 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii