DOPRAVA ZADARMO

Grohe Vitalio Go sprchový set 62cm, 100 1-prúd, hadica 1,75m, chróm 26196000

GROHE

409426

26196000

Nový produkt

set sprchový VITALIO GO 100 s tyčou 1 prúd chróm • set obsahuje: • ručná sprcha Vitalio Go 100 (26 189) • sprchová tyč 620mm • sprchová hadica Vitalioflex Trend 1750 mm 1/2" x 1... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

37,26 €

-28,96 €

66,22 €

Pridať do porovnania

Detaily

Pozdvihnite svoju sprchu na novú úroveň . Sprchová súprava GROHE VITALIO Go 100 s režimom prúdu Rain 

Súčasťou sprchovej súpravy GROHE Vitalio Go 100 sú všetky nutné prvky dokonalej sprchy – ručná sprcha, sprchový tyč a hadica. Elegantný dizajn súpravy pozdvihne každý interiér, avšak skutočné prednosti spočívajú vo funkciách. Režim prúdu Rain, ktorým ručná sprcha disponuje, simuluje jemné kvapky vlahého letného dažďa, ktoré sú potechou pre telo aj dušu. Jeho kvalitu zaručuje technológia GROHE DreamSpray zaisťujúca vyvážený prúd vody zo všetkých dýz. Skvelý vzhľad a prémiový výkon vydrží po celý dlhý čas životnosti batérie – sprcha disponuje silikónovými dýzami GROHE SpeedClean, z ktorých sa dajú prípadné usadeniny vodného kameňa zotrieť jednoducho prstom, a silikónovým krúžkom ShockProof, ktorý sprchu chráni v prípade pádu. A navyše je tu chrómový povrch GROHE StarLight, ktorý je odolný voči poškrabaniu a vyzerá skvele.
Súprava obsahuje:
  • GROHE DreamSpray
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • rýchločistiaci systém SpeedClean
  • vhodné pre prietokové ohrievače vody
  • Minimálny odporúčaný tlak 1,0 baru
  • 5-farebný kartónový obal

Technológie a benefity

GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray – vyvážený tok vody s rôznymi režimami prúdu

GROHE DreamSpray poskytuje dokonalú sprchu pri všetkých režimoch prúdu Technológia GROHE DreamSpray pozdvihne vašu sprchu na novú úroveň. Pokročilý systém, ktorý je súčasťou technológie DreamSpray, zaručuje vyvážený tok vody zo všetkých dýz nezávisle od zvoleného režimu prúdu. Vaša sprcha tak bude zakaždým komfortná a zážitková.

Režim Rain

Režim Rain – sprchovanie v letnom daždi

Vychutnajte si prostredníctvom režimu Rain dokonalú sprchu. Sprchový režim prúdu Rain je zárukou dokonalého uvoľnenia. Simulácia vlahého letného dažďa odplaví všetok stres a napätie náročného pracovného dňa. Režim prúdu GROHE Rain predstavuje ten najprirodzenejší spôsob, ako si vychutnať vodu.

SpeedClean (sprchy)

SpeedClean – dýzy proti usadzovaniu vodného kameňa, ktoré sa nikdy neupchajú

Vyhnite sa pomocou technológie SpeedClean usadzovaniu vodného kameňa na sprchovej hlavici Jednoduché a mimoriadne rýchle čistenie. Povedzte vodnému kameňu zbohom vďaka tomuto integrovanému systému proti usadzovaniu vodného kameňa. Flexibilné silikónové dýzy v sprchovej hlavici vám umožnia zotrieť vodný kameň iba rukou, takže nehrozí, že sa bude okolo dýz usadzovať a znižovať tak výkon sprchy.

Sprchové prúdy

Režim Rain Spray

Režim, ktorý upokojí vašu pokožku a myseľ. Rain predstavuje jemný a široký prúd vody. Tento bohatý a všeobímajúci prúd vody má rovnaký uspokojujúci efekt ako teplý letný dážď. Doprajte svojmu telu maximálne uvoľnenie a sviežosť a nechajte Rain Spray spláchnuť váš všetok stres a zlú energiu.

Galéria obrázkov

Vlastnosti

Dĺžka tyče (cm)62
SériaVITALIO GO
Farbachróm
Priemer ružice (cm)10
Farba - všeobecnáchróm
Počet polôh masažnej ružicejednopolohová
Dĺžka hadice (cm)175
Špeciálny výpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Vitalio Go sprchový set 62cm, 100 1-prúd, hadica 1,75m, chróm 26196000

Grohe Vitalio Go sprchový set 62cm, 100 1-prúd, hadica 1,75m, chróm 26196000

2 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii