OMNIRES Y batéria bidetová podomietková nikel SYSYBI2NI

OMNIRES

429790

Nový produkt

batéria bidet podom Omnires Y nikel- bidetová batéria pre podomietkovú inštaláciu - vstavaná časť pre bidetovú batériu pre podomietkovú inštaláciu - bidetová ručná sprcha - n... zobraziť viac
Na objednávku
nedostupné Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

241,69 €

-26,86 €

268,55 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

batéria bidet podom Omnires Y nikel- bidetová batéria pre podomietkovú inštaláciu - vstavaná časť pre bidetovú batériu pre podomietkovú inštaláciu - bidetová ručná sprcha - nerezová flexibilná sprchová hadica, dĺžka: 125 cmPovrchová úprava: nikel (NI)Kolekcia OMNIRES Y nadchne jednoduchou líniou a dokonalým tvarom, ktorý vyjadruje vášeň pri hľadaní ideálu. Dizajn bol inšpirovaný a založený na tvare kruhu. Jeho nadčasový a dokonale prepracovaný dizajn vytvorený v duchu minimalizmu ponúka maximum možností interiérového dizajnu.Nikel je priemyselná povrchová úprava v striebornej farbe, so saténovým, brúseným povrchom. Výrobok je potiahnutý pokročilou technológiou PVD.

Vlastnosti

SériaY
Montáž batériepodomietková
Ovládanie batériepáková
Farba - všeobecnáiná
Farba batérienikel
Odtokový ventilbez výpuste
Výbava batériebidetová sprška
Variantnikel

Hodnotenia

Napíšte názor

OMNIRES Y batéria bidetová podomietková nikel SYSYBI2NI

OMNIRES Y batéria bidetová podomietková nikel SYSYBI2NI

21 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii