DOPRAVA ZADARMO

SANSWISS TOP-Line TOPR 100 sprchový kút TOPR551005007

SANSWISS

250317

TOPR551005007

Nový produkt

SanSwiss TOP-LINE Štvrťkruh s dvojdielnymi posuvnými dverami R550 TOPR551005007 Sprchovací kút obľúbenej rady TOP-LINE od SanSwiss ponúka dômyselnú funkčnosť, kvalitné materiál... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

797,76 €

-199,44 €

997,20 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

SanSwiss TOP-LINE Štvrťkruh s dvojdielnymi posuvnými dverami R550 TOPR551005007

Sprchovací kút obľúbenej rady TOP-LINE od SanSwiss ponúka dômyselnú funkčnosť, kvalitné materiály a nadčasový dizajn za atraktívnu cenu. 6mm bezpečnostné sklo s antiplakovou úpravou Aquaperle. Magnetické tesnenie. Možnosť odklopenia dverí pre ľahké čistenie. Chrómované madlá. Chrómované plastové dieliky. Sprchové dvere možno skombinovať s bočnou stenou TOPF - U-montáž. Rádius 550 mm.

Farba50 - aluchróm
Sklo07 - číre
Hrúbka skla (mm)6
Rádius550
Šírka1000
Výška1900
Povrchová uprava profilov sprchových kútov v aluchrómovom vzhľade je štandardom výrobcu SANSWISS. Aluchrómový povrch je rokmi overený, ľahko čistiteľný a trvácny. Celkovo bude ladiť s chrómovými batériami a doplnkami v každej kúpeľni.

Skutočná ochrana proti vodnému kameňu

Antiplaková úprava Aquaperle znižuje usadzovanie nečistôt a vodného kameňa na skle. Vďaka tejto úprave stekajú vodné kvapky zo skla dole a neusadzujú sa na ňom. Na skle môže zostať len niekoľko malých kvapiek. Aquaperle znižuje usadzovanie vodného kameňa na minimum a značne uľahčuje údržbu skla.
Na skle bez antiplakovej úpravy steká voda po celej ploche. Vodný kameň sa pri odparovaní vody usádza v póroch skla a zastavuje stekanie.

VODNÉ KVAPKY NA SKLE S AQUAPERLE

STEKAJÚCA VODA NA SKLE BEZ ANTIPLAKOVEJ ÚPRAVY


Správna starostlivosť je dôležitá

Starostlivosť o sklo s Aquaperl

Aquaperle znižuje usadzovanie nečistôt a vodného kameňa na skle. Nie je však samočistiace. Aj sklo s Aquaperle vyžaduje pravidelnú starostlivosť a čistenie.
  • Sklá vybavené antiplakovou úpravou Aquaperle možno jednoducho čistiť bavlnenou handričkou, hubkou alebo stierkou.
  • Pravidelná starostlivosť bezprostredne po sprchovaní zabraňuje usadzovaniu nečistôt a vodného kameňa už na začiatku.
  • Pre základné čistenie používajte vždy šetrné čistiace prostriedky. Odporúčame používať čistiace prostriedky SanSwiss, ktoré boli vyvinuté pre čistenie skiel sprchových zásten SanSwiss.
  • V žiadnom prípade nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky, špongie s drsným povrchom alebo hrubé handričky, ktoré by mohli poškodiť sklo.
  • Po čistení opláchnite sklo čistou vodou. Povrch osušte mäkkou handričkou.
  • Vďaka pravidelnému čisteniu a správnej starostlivosti budú sprchové zásteny vyzerať stále ako nové - aj po mnohoročnom používaní.
 

Starostlivosť o povrchovo upravené plochy

Profily, madlá, pánty a príslušenstvo majú spravidla upravený povrch ako napríklad chrómovaná mosadz alebo eloxovaný hliník. Aby ste mohli mať radosť z pekného povrchu mnoho rokov, je potrebné pri ich čistení dodržiavať určité pravidlá: Chrómované povrchy Pre pravidelnú údržbu ich stačí čistiť vodou s mydlom a mäkkou handričkou. Pre odstránenie vápenatých usadenín odporúčame použiť bežne dostupné sanitárne čističe na báze kyseliny citrónovej. Používajte iba špeciálne čističe Vhodný čistič rozpoznáte podľa pokynov výrobcu na ich zadnej strane, ktoré odkazujú na ich použitie pre zodpovedajúcu povrchy. Prečítajte si dôkladne a pozorne pokyny na použitie a ich dávkovanie pre jednotlivé povrchy. Po čistení je potrebné plochy vždy dôkladne opláchnuť čistou vodou a osušiť suchou handričkou. Vyhnite sa určitým účinným látkam Niektoré čističe kúpeľní obsahujú účinné látky, ktoré môžu spôsobiť nezvratné škody na ošetrovaných povrchoch. K týmto účinný látkam patria:
  • Kyselina octová (označovaná tiež ako kyselina ethanová alebo Acidum aceticum)
  • Kyselina soľná (kyselina chlórovodíková, Acidum hydrochloricum)
  • Kyselina mravčia (kyselina methanová, kyselina karboxylová, Acidum formicum)
  • Chlórnan sodný (chlórové bielidlo, SAVO)
  • Kyselina fosforečná (E 338)
Nepoužívajte v žiadnom prípade čističe, ktoré obsahujú vyššie uvedené látky. Poškodzujú povrchy a môžu rýchlo viesť k viditeľným poškodeniam. Treba sa tiež vyhnúť miešaniu rôznych čističov, pretože reakciou ich účinných látok môžu vznikať zdraviu nebezpečné výpary. Pre čistenie použite najlepšie handričku neuvoľňujúcu vlákna. Špongie s drsným povrchom a hrubé handričky sú na čistenie citlivých plôch nevhodné.

Vlastnosti

SériaTOP-LINE
Výplňčíre sklo
Materiál výplnesklo
Hrúbka skla (mm)6
Farba profilovaluchróm
Úprava sklas vodoodpudivou úpravou skla
Nastaviteľná šírka (cm)975- 1000
Šírka (cm)100
Výška (cm)190
RádiusR550
Typ dveríposuvné
Konštrukciarámová
Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

SANSWISS TOP-Line TOPR 100 sprchový kút TOPR551005007

SANSWISS TOP-Line TOPR 100 sprchový kút TOPR551005007

20 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii