VILLEROY & BOCH Marble Arch bordúra 10 x 120 cm lesklá strieborná 2691MA66 Zväčšiť

VILLEROY & BOCH Marble Arch bordúra 10 x 120 cm lesklá strieborná 2691MA66

417312

2691MA66

Nový produkt

VILLEROY & BOCH Marble Arch Prekrásna príroda a slnečné podnebie Toskánska sú pretavené do najslávnejšieho mramoru všetkých čias –  Carrarský mramor . Inšpiroval slávnych ... zobraziť viac
Na objednávku
Piešťany (0 m2), Hlavný sklad (0 m2) Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

155,87 €
(36.94 €/m²)

Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 4.22 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

Detaily

VILLEROY & BOCH Marble Arch

Prekrásna príroda a slnečné podnebie Toskánska sú pretavené do najslávnejšieho mramoru všetkých čias – Carrarský mramor. Inšpiroval slávnych staviteľov dávnej minulosti, ale aj novú kolekciu nemeckej značky Villeroy & Boch. Elegancia, originalita a exkluzívne spracovanie – to je Marble Arch. Dlažba dostupná v dvoch farebných verziách so šedými alebo zlatými žilami s lešteným povrchom, nádherne kontrastuje s s dlaždicami vo vzhľade dreva v tmavom medovom odtieni s matným povrchom. Dekory sú vizuálnym vrcholom série a prinášajú do interiéru nadčasovo krásne a individuálne dizajnové aspekty.

Villeroy & Boch Marble Arch dlažba obklad vo vzhľade mramoru

Villeroy & Boch Marble Arch dlažba vo vzhľade mramoru

Vzorkovník farieb

Jedinečná povrchová úprava Ceramic Plus

Villeroy & Boch je nielen špecialistom na výrobu sanitárnej keramiky, ale taktiež aj keramických obkladov a dlažieb. Nemecký výrobca sa pri vývoji a výrobe svojich produktov zameriava predovšetkým na kvalitu spracovania, trvanlivosť a vysokú odolnosť. Pri obkladoch je výsledkom povrchová úprava Ceramic Plus. Pri výrobe je povrch dlaždíc ošetrený s cieľom uzatvorenia mikropórov vzniknutých pri výrobnom procese, čím sa povrch dlaždíc zušľachtí. Dlaždice sú ošetrené už od výroby a nie je nutné ich dodatočne impregnovať ako je to u dlaždíc iných výrobcov. Povrch dlaždíc odpudzuje nečistoty, zaisťuje vysokú odolnosť voči nežiaducim nečistotám a sfarbeniu.

Ceramic Plus je dostupný pre širokú ponuku rôznych lesklých povrchových vzorov s jedinečným farebným efektom.

Medzi ďalšie výhody keramických obkladov a dlažieb Villeroy & Boch patria: jednoduchá údržba, sú úsporné, odolné voči chemikáliám, mrazuvzdorné ideálne pre podlahové kúrenie.

Ekvivalentom pre dlažby je povrchová úprava Vilbosone Plus.

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)10x60
SériaMARBLE ARCH
Množstvo v balení4.22 m2

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH Marble Arch bordúra 10 x 120 cm lesklá strieborná 2691MA66

VILLEROY & BOCH Marble Arch bordúra 10 x 120 cm lesklá strieborná 2691MA66

20 ďalších produktov z tejto série

10 ďalších produktov v rovnakej kategórii