VIEGA ADVANTIX Vario - sprchový žľab nastaviteľný 30 -120cm + rošt matný nerez, Komplet 2v1.

VIEGA

400734

400734

Nový produkt

VIEGA ADVANTIX - sprchový štrbinový žľab Vario nastaviteľný 30 -120cm + rošt matný nerez, Komplet 2v1.V dodávke: - teleso sprchového žľabu - rošt v prevedení matný nerez... zobraziť viac
Skladom: 4 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 4 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

594,90 €

-64,94 €

659,84 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

VIEGA ADVANTIX - sprchový štrbinový žľab Vario nastaviteľný 30 -120cm + rošt matný nerez, Komplet 2v1.V dodávke: - teleso sprchového žľabu - rošt v prevedení matný nerezPopis: - nastaviteľná dĺžka žľabu od 300 do 1200 mm, - minimálna inštalačná výška od 70mm do 95 mm, - materiál: veľmi kvalitný plast,Vybavenie - sada nastaviteľných podpier, - ukončovacie krytky, - samočistiaca odtoková súprava, - výškovo nastaviteľné uchytenie mostíkového roštu, - výškovo vyrovnávací kus, - utesňovacie príruba, - utesňovacie príslušenstvo, - pomôcka pre skrátenie, - Advantix Vario je dodávaný vrátane špeciálneho lepidla a tesniace pásky,Viega Advantix Vario prvý ľubovoľne skrátiteľný sprchový žľab, ktorého dĺžka sa dá na milimeter presne prispôsobiť požadovanej miere a flexibilne inštalovať - na stenu alebo voľne kamkoľvek v miestnosti v rovnej línii alebo cez roh. Tým vyhovie tento sprchový žľab všetkým požiadavkám zo strany stavby. Viega Advantix Vario jednoducho umožňuje individuálne zariadenie kúpeľne bez kompromisov.Popis montáže: Jednoduchá a rýchla montáž - Krok1 : Pomocou oblúkovej píly a pomôcky pre odrezanie skrátite základné teleso žliabku, z rezných miest odstránite otrepy, nasadíte a priskrutkujete záverné krytky, - Krok 2 : Zmeriate stavebnú výšku, skrátite adaptér pre výškové vyrovnanie a namontujete odtokovú súpravu a montážne podpery, - Krok 3 : Sprchový žľab vyrovnáte. pripojíte odpadové vedenie a zafixujete podpery,BENEFITY:Samočistiaci odtok Špeciálne konštruovaná odtoková súprava Advantix je vyvinutá tak, aby prúd vody odtekal rýchlo , plynulo a nenarážal do prebytočných prekážok, tým je zabezpečené odvodnenie bezo zvyšku.Základné teleso sprchového žliabku sa ľahko čistí, jednak vďaka útlej forme a tiež vďaka absencii drážok, kde by sa mohli nečistoty usadzovať. Mostíkový rošt, ktorý sa k produktu používa, sa totiž zaobíde bez podpier.

Vlastnosti

SériaADVANTIX Vario
Farbanerez
Dĺžka (cm)120

Hodnotenia

Napíšte názor

VIEGA ADVANTIX Vario - sprchový žľab nastaviteľný 30 -120cm + rošt matný nerez, Komplet 2v1.

VIEGA ADVANTIX Vario - sprchový žľab nastaviteľný 30 -120cm + rošt matný nerez, Komplet 2v1.

1 ďalší produkt z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii