Grohe Bau Ceramic závesné WC Rimless, alpská biela 39427000

GROHE

354910

39427000

Nový produkt

ZÁVESNÉ WC GROHE BAU CERAMIC V SEBE SPÁJA NADČASOVÝ ŠTÝL A BEZOKRAJOVÚ KONŠTRUKCIU TOALETNEJ MISY. Pre tých, ktorí chcú skutočne dôkladnú rekonštrukciu kúpeľne, má závesné W... zobraziť viac
Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 5 a viac ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

88,00 €

-66,94 €

154,93 €

Pridať do porovnania

Kúpte tento produkt v sete a ušetrite ešte viac

Príslušenstvo

Detaily

Závesné WC GROHE Bau Ceramic v sebe spája nadčasový štýl a bezokrajovú konštrukciu toaletnej misy.

Pre tých, ktorí chcú skutočne dôkladnú rekonštrukciu kúpeľne, má závesné WC GROHE Bau Ceramic veľa čo ponúknuť. Jeho jednoduchý dizajn obohatí každý kúpeľňový interiér. Toto WC je vyrobené s bezokrajovou konštrukciou misy zo sklenenej keramiky vo farebnom vyhotovení Alpine White, ktorá úspešne zabraňuje rastu a usadzovaniu baktérií. Súčasne je zárukou nenáročnej údržby a efektívnejšieho splachovania. Určené na spojenie s podomietkovou nádržou, objem splachovania je 6/3 litre. Svoju vysnenú a esteticky zjednotenú kúpeľňu môžete teraz ľahko uviesť do reality vďaka tomu, že sanitárna keramika GROHE Bau Ceramics je dokonale zladená s vodovodnými batériami GROHE Bauline. S výberom a kombináciou jednotlivých produktov vám navyše pomôže naša aplikácia GROHE PerfectMatch. Voľbou sanitárnej keramiky GROHE môžete ťažiť z know-how svetového experta na vodovodné batérie, spoločnosť GROHE, a z viac než storočnej skúsenosti a technologickej expertízy japonského výrobcu LIXIL, lídra na poli povrchových technológií. GROHE Bau Ceramics – nadčasový dizajn a všestranná kvalita do každej kúpeľne.
Medzi ideálne doplnky tohto produktu patrí doska GROHE Bau Ceramic s rýchlym uvoľnením (39492000), prípadne doska GROHE Bau Ceramic s rýchlym uvoľnením a funkciou SoftClose (39493000).
Súprava obsahuje:
  • hlboké splachovanie
  • záchodová misa bez okrajového splachovacieho kruhu (rimless)
  • zadný odpad
  • objem spláchnutia 6/3 l
  • glazovaná hladká keramika

Technológie a benefity

Bezokrajová konštrukcia

Záchodová misa bez okrajov znamená jednoduchšie čistenie a dokonalú hygienu

Bezokrajová konštrukcia WC je zárukou jednoduchého čistenia Hygiena a údržba tak bude otázkou niekoľkých okamihov. Na WC, ktoré neobsahuje žiadne okraje, sa usadzuje menej nečistôt, a jeho splachovanie je efektívnejšie. Zvoľte WC GROHE s bezokrajovou konštrukciou pre čistotu a hygienu každý deň v roku.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Typ WCzávesné
SériaBau Ceramic
Vývod WCzadný rovný
Technológia splachovaniaRimless
Povrchová úpravaNie
Dizajn keramikyoblý
Farba keramikyalpská biela
Úsporný spotrebičáno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Bau Ceramic závesné WC Rimless, alpská biela 39427000

Grohe Bau Ceramic závesné WC Rimless, alpská biela 39427000

20 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii