DOPRAVA ZADARMO

VILLEROY & BOCH Finion WC misa závesná biela 4664R0R1

346036

4664R0R1

Nový produkt

misa WC závesná FINION 37,5 x 56 cm biela C+- farba: alpská biela - materiál: sanitárna keramika - rozmer 560 x 375 mm - vodorovný odpad - bezokrajové splachovanie DirectFlush... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

422,00 €

-556,00 €

978,00 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

misa WC závesná FINION 37,5 x 56 cm biela C+- farba: alpská biela - materiál: sanitárna keramika - rozmer 560 x 375 mm - vodorovný odpad - bezokrajové splachovanie DirectFlush - úsporný systém AQUAREDUCT® so spotrebou vody 3/4,5 l - vrátane montážnej sady "SupraFix 3.0" - sedátko a nádrž nie je súčasťou WC. Treba objednať zvlášť.CeramicPlus - je špeciálna povrchová úprava keramiky, ktorá dokázateľne odpudzuje nečistotu a zabraňuje usádzaniu vodného kameňa. Podstatne uľahčuje čistenie a nečistota sa dá veľmi ľahko zotrieť bez použitia čistiacich prostriedkov.DirectFlush Dokonalý design pre najvyšší stupeň čistoty. Nová generácia klozetov bez vnútorného okraja splňuje najvyššie požiadavky na hygienu a umožňuje rýchle a dôkladné čistenie. Inovatívna technológia DirectFlush garantuje maximálny splachovací účinok pri minimálnej spotrebe vody. AquaReduct Inovatívna technológia, ktorá zabezpečuje u širokého sortimentu klozetov zníženie objemu vody pri splachovaní z bežných 6 litrov na iba 4,5 litra. To predstavuje úsporu 1,5 litra vody, pri zachovaní rovnakej účinnosti splachovania.

Vlastnosti

Typ WCzávesné
SériaFINION
Vývod WCzadný rovný
Technológia splachovaniaDirectFlush
Povrchová úpravaÁno
Dizajn keramikyhranatý
Farba keramikybiela
Doprava ZADARMOÁno
Úsporný spotrebičáno

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH Finion WC misa závesná biela 4664R0R1

VILLEROY & BOCH Finion WC misa závesná biela 4664R0R1

11 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii