-18%
VILLEROY & BOCH Section dlažba 30 x 60 cm 2085SZ00 Zväčšiť

VILLEROY & BOCH Section dlažba 30 x 60 cm 2085SZ00

328223

2085SZ00

Nový produkt

VILLEROY & BOCH Section Dlažba v odtieňoch hladeného cementu vnáša do dnešného moderného interiéru nadčasový dizajn súčasnej mestskej architektúry. Súčasťou dizajnu sú náhodn... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

39,75 €
(36.8 €/m²)

-8,51 €

48,26 €

Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 1.08 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

Detaily

VILLEROY & BOCH Section

Dlažba v odtieňoch hladeného cementu vnáša do dnešného moderného interiéru nadčasový dizajn súčasnej mestskej architektúry. Súčasťou dizajnu sú náhodne sa vyskytujúce "hrdzavé" škvrnky po okraji dlažby. Dostupné sú v štyroch odtieňoch: krémovo biela, pieskovo béžová, cementová šedá, antracitová. Obľúbené formáty 30 x 60 cm a 60 x 60 cm  v matnom povrchu je možné použiť na podlahu ako aj steny ako obklad.

Vzorkovník farieb

Jedinečná povrchová úprava Vilbostone Plus

Villeroy & Boch je nielen špecialistom na výrobu sanitárnej keramiky, ale taktiež aj keramických obkladov a dlažieb. Nemecký výrobca sa pri vývoji a výrobe svojich produktov zameriava predovšetkým na kvalitu spracovania, trvanlivosť a vysokú odolnosť. Pri obkladoch a dlažbách je výsledkom povrchová úprava Vilbostone Plus. Pri výrobe je povrch dlaždíc ošetrený s cieľom uzatvorenia mikropórov vzniknutých pri výrobnom procese, čím sa povrch dlaždíc zušľachtí. Dlaždice sú ošetrené už od výroby a nie je nutné ich dodatočne impregnovať ako je to u dlaždíc iných výrobcov. Povrch dlaždíc odpudzuje nečistoty, zaisťuje vysokú odolnosť voči nežiaducim nečistotám a sfarbeniu.

Vilbostone Plus je dostupný pre širokú ponuku rôznych povrchových vzorov s jedinečným farebným efektom, matný, lesklý či lappato(pololesklý) vzhľad, dlaždice všetkých formátov a v rôznych triedach odolnosti voči pošmyknutiu.

Medzi ďalšie výhody keramických obkladov a dlažieb Villeroy & Boch patria: jednoduchá údržba, sú úsporné, odolné voči chemikáliám, mrazuvzdorné ideálne pre podlahové kúrenie.

Ekvivalentom pre obklady je povrchová úprava CeramicPlus.

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)30x60
SériaSECTION
Farba obklad/dlažbabiela
MrazuvzdornéÁno
Povrchmatný
Vzhľadcement
Povrchová úpravaVilbostone plus
Použitieinteriér/exteriér
RektifikovanéÁno
Protišmyk dlažbyR9 interier
ReliéfNie
Druh tovarudlažba
Presný rozmer (mm)297 x 597 x 9
Materiál tovarugres
Hrúbka (mm)10
Množstvo v balení1.08 m2

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH Section dlažba 30 x 60 cm 2085SZ00

VILLEROY & BOCH Section dlažba 30 x 60 cm 2085SZ00

7 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii