VILLEROY & BOCH METALYN dlažba dekor 30 x 60 cm /1,6x60/ R10 matná iron 2024BM40 Zväčšiť

VILLEROY & BOCH METALYN dlažba dekor 30 x 60 cm /1,6x60/ R10 matná iron 2024BM40

387851

2024BM40

Nový produkt

VILLEROY & BOCH Metalyn Súčasný interiérový dizajn často spája materiál  kov a betón na vytvorenie extravagantnej a minimalistickej atmosféry v priestore. Séria MET... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

186,30 €
(258.74 €/m²)

Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 0.72 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

Detaily

VILLEROY & BOCH Metalyn

Súčasný interiérový dizajn často spája materiál kov a betón na vytvorenie extravagantnej a minimalistickej atmosféry v priestore. Séria METALYN využíva dojem týchto dvoch typických materiálov, aby vytvoril vzhľad, ktorý je pre keramické obklady a dlažby úplne nový. Dlaždice vyrobené z porcelánovej kameniny Vilbostone plus sú dostupné v šiestich harmonicky zladených farbách (silver, pearl, bronze, iron, steel, oxyde) vďaka čomu je možné vytvoriť výrazný dizajn stien a podláh. Špecialitou série sú dekoratívne dlaždice s úžasným povrchom s jemným kovovým odleskom multicolor.

Vrcholom série nemeckého výrobcu Villeroy & Boch je viacfarebná dekoračná dlažba, ktorú je možné použiť ako dekor alebo celoplošne. Sofistikovaný geometrický vzor jemných, hrdzavo sfarbených diamantov a kociek má prekvapivý efekt, ktorý sa mení v závislosti od dopadu svetla a uhla pohľadu. Mierne „opotrebovaný“ vzhľad dodáva dizajnu osobitnú príťažlivosť. Pre ďalšie individuálne riešenia ponúka séria reliéfny plastický dekor s lineárnou pruhovanou štruktúrou, ako aj mozaiky, ktoré sú ideálne aj na použitie vo funkčných sprchách zapustených do podlahy.

Metalyn

Vzorkovník farieb

Jedinečná povrchová úprava Vilbostone Plus

Villeroy & Boch je nielen špecialistom na výrobu sanitárnej keramiky, ale taktiež aj keramických obkladov a dlažieb. Nemecký výrobca sa pri vývoji a výrobe svojich produktov zameriava predovšetkým na kvalitu spracovania, trvanlivosť a vysokú odolnosť. Pri obkladoch a dlažbách je výsledkom povrchová úprava Vilbostone Plus. Pri výrobe je povrch dlaždíc ošetrený s cieľom uzatvorenia mikropórov vzniknutých pri výrobnom procese, čím sa povrch dlaždíc zušľachtí. Dlaždice sú ošetrené už od výroby a nie je nutné ich dodatočne impregnovať ako je to u dlaždíc iných výrobcov. Povrch dlaždíc odpudzuje nečistoty, zaisťuje vysokú odolnosť voči nežiaducim nečistotám a sfarbeniu.

Vilbostone Plus je dostupný pre širokú ponuku rôznych povrchových vzorov s jedinečným farebným efektom, matný, lesklý či lappato(pololesklý) vzhľad, dlaždice všetkých formátov a v rôznych triedach odolnosti voči pošmyknutiu.

Medzi ďalšie výhody keramických obkladov a dlažieb Villeroy & Boch patria: jednoduchá údržba, sú úsporné, odolné voči chemikáliám, mrazuvzdorné ideálne pre podlahové kúrenie.

Ekvivalentom pre obklady je povrchová úprava CeramicPlus.

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)30x60
SériaMETALYN
Farba obklad/dlažbakrémovo šedá
MrazuvzdornéÁno
Povrchmatný
Vzhľadbetón
Povrchová úpravaVilbostone plus
Použitieinteriér/exteriér
RektifikovanéÁno
Protišmyk dlažbyR10 interier/exterier
ReliéfNie
Druh tovarudlažba/obklad
Presný rozmer (mm)16,68 x 597 x 10
Materiál tovarugres
Hrúbka (mm)10
Množstvo v balení0.72 m2

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH METALYN dlažba dekor 30 x 60 cm /1,6x60/ R10 matná iron 2024BM40

VILLEROY & BOCH METALYN dlažba dekor 30 x 60 cm /1,6x60/ R10 matná iron 2024BM40

22 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii