VILLEROY & BOCH Aberdeen obklad 30 x 60 cm white pearl matt 1581SB00 Zväčšiť

VILLEROY & BOCH Aberdeen obklad 30 x 60 cm white pearl matt 1581SB00

368947

1581SB00

Nový produkt

VILLEROY & BOCH Aberdeen Žulový vzhľad budov škótskeho prístavného mesta Aberdeen, bola inšpiráciou pre túto originálnu a modernú sériu. Dizajn radu ABERDEEN predstavuje čers... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

61,24 €
(37.8 €/m²)

-2,45 €

63,69 €

Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 1.62 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

Detaily

VILLEROY & BOCH Aberdeen

Žulový vzhľad budov škótskeho prístavného mesta Aberdeen, bola inšpiráciou pre túto originálnu a modernú sériu. Dizajn radu ABERDEEN predstavuje čerstvú interpretáciu strieborno-šedej žuly. Štyri výrazné farby podlahových dlaždíc vychádzajú z farebnosti prírodného kameňa. Matné povrchové úpravy umožňujú, aby bol detailne vypracovaný dizajn autentický a moderný. Obklady, ktoré sú tiež matné a vyznačujú sa iba diskrétnym žulovým charakterom, sú k dispozícii výlučne vo svetlej farbe, ktorá sa hodí k podlahovým dlaždiciam všetkých farieb. Povrch dodáva nenápadné zaujímavé matno-lesklé efekty, ktoré sú viditeľné v rôznej miere v závislosti od dopadu svetla a uhla pohľadu.

Viacformátový rad architektonických systémov ABERDEEN je vhodný pre novostavby aj pre projekty renovácie a pokrýva široké spektrum funkčných a estetických možností v súkromnom aj komerčnom sektore. Vďaka povrchovej úprave vilbostoneplus je starostlivosť o túto dlažbu podstatne ľahšia a trvácnejšia ako v prípade skutočnej žuly..

Navyše je táto séria dostupná vo verzii Oudoor exteriérovej dlažby v hrúbke 2cm. Kombináciou dosiahnete plynulý prechod z interiéru do exteriéru v jednom dizajne.

Vzorkovník farieb

Jedinečná povrchová úprava Vilbostone Plus

Villeroy & Boch je nielen špecialistom na výrobu sanitárnej keramiky, ale taktiež aj keramických obkladov a dlažieb. Nemecký výrobca sa pri vývoji a výrobe svojich produktov zameriava predovšetkým na kvalitu spracovania, trvanlivosť a vysokú odolnosť. Pri obkladoch a dlažbách je výsledkom povrchová úprava Vilbostone Plus. Pri výrobe je povrch dlaždíc ošetrený s cieľom uzatvorenia mikropórov vzniknutých pri výrobnom procese, čím sa povrch dlaždíc zušľachtí. Dlaždice sú ošetrené už od výroby a nie je nutné ich dodatočne impregnovať ako je to u dlaždíc iných výrobcov. Povrch dlaždíc odpudzuje nečistoty, zaisťuje vysokú odolnosť voči nežiaducim nečistotám a sfarbeniu.

Vilbostone Plus je dostupný pre širokú ponuku rôznych povrchových vzorov s jedinečným farebným efektom, matný, lesklý či lappato(pololesklý) vzhľad, dlaždice všetkých formátov a v rôznych triedach odolnosti voči pošmyknutiu.

Medzi ďalšie výhody keramických obkladov a dlažieb Villeroy & Boch patria: jednoduchá údržba, sú úsporné, odolné voči chemikáliám, mrazuvzdorné ideálne pre podlahové kúrenie.

Ekvivalentom pre obklady je povrchová úprava CeramicPlus.

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)30x60
SériaABERDEEN
Farba obklad/dlažbabiela
MrazuvzdornéNie
Povrchmatný
Povrchová úpravaCeramic plus
Použitieinteriér
RektifikovanéÁno
Druh tovaruobklad
Presný rozmer (mm)297 x 597 x 9
Hrúbka (mm)9
Množstvo v balení1.62 m2

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH Aberdeen obklad 30 x 60 cm white pearl matt 1581SB00

VILLEROY & BOCH Aberdeen obklad 30 x 60 cm white pearl matt 1581SB00

9 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii