VÝPREDAJ

VILLEROY & BOCH NOCTURNE 60 x 120 dlažba bielo zlatá 2730ZN2L

387614

2730ZN2L

Nový produkt

VILLEROY & BOCH Noctrune - Inšpirovaná mramorom Jedinečný a elegantný šarm mramoru s jemným žilkovaním sa vždy tešil veľkej obľube v luxusných interiéroch. Séria  NOCTURNE r... zobraziť viac
Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 0 m²
sklad DOMOSS: 14 m²
štúdiá DOMOSS: 0 m²
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

40,18 €
(27.9 €/m²)

-77,17 €

117,35 €

Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 1.44 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

Detaily

VILLEROY & BOCH Noctrune - Inšpirovaná mramorom

Jedinečný a elegantný šarm mramoru s jemným žilkovaním sa vždy tešil veľkej obľube v luxusných interiéroch. Séria NOCTURNE reinterpretuje rôzne vzhľady mramoru a premieňa ich na súčasný moderný štýl s rozmanitými dekormi dlaždíc.

Výsledok je fascinujúci: Dlaždice inšpirované tromi druhmi mramoru – Calacatta Gold, Statuario a Black Ice, Keramické dlaždice boli navrhnuté s vernou imitáciou estetiky charakteristickej pre druhy mramoru, na ktorých sú založené. Vytvárajú mimoriadne noblesnú atmosféru v klasickom aj modernom prostredí.

NOCTURNE ponúka základné formáty obkladov a dlažieb 60 x 60 cm a 120 x 60 cm, 120 x 120 cm, 120 x 260 cm a dekoratívne dlaždice vyrobené z glazovanej porcelánovej kameniny v troch verných farbách mramoru: White, White gold, Black, Vďaka ktorým možno vytvoriť vysoko estetické plochy stien a podláh v jednej farbe alebo kontrastné farebné kombinácie. K dispozícii sú aj dvojfarebné, dvanásťstranné dekoratívne dlaždice vo forme pôsobivých dekorov v tvare kvetov, ktoré dodajú každej miestnosti osobitnú tvár jedinečnosti.

Vzorkovník farieb

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)60x120
SériaNOCTURNE
Farba obklad/dlažbabiela
MrazuvzdornéÁno
Povrchlapato
Vzhľadmramor
VýpredajÁno
Použitieinteriér
RektifikovanéÁno
PEI (oteruvzornosť)4
Protišmyk dlažbynie
ReliéfNie
Druh tovarudlažba/obklad
Presný rozmer (mm)597 x 1197 x 10
Materiál tovaruglazovaný gres
Hrúbka (mm)9
Množstvo v balení1.44 m2
Špeciálny výpredajÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH NOCTURNE 60 x 120 dlažba bielo zlatá 2730ZN2L

VILLEROY & BOCH NOCTURNE 60 x 120 dlažba bielo zlatá 2730ZN2L

17 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii