-30%
VILLEROY & BOCH Oak Park dlažba 30 x 120 cm crema matt R9 2793HR10 Zväčšiť

VILLEROY & BOCH Oak Park dlažba 30 x 120 cm crema matt R9 2793HR10

370580

2793HR10

Nový produkt

VILLEROY & BOCH Oak Park - Unikátny vzhľad prírodného dreva Keramické obklady v noblesnom vzhľade dreva sú veľmi obľúbené. Určite to nie je žiadne prekvapenie, pretože ... zobraziť viac
Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 0 m²
sklad DOMOSS: 2 m²
štúdiá DOMOSS: 0 m²
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

64,80 €
(45 €/m²)

-27,94 €

92,74 €

Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 1.44 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

Detaily

VILLEROY & BOCH Oak Park - Unikátny vzhľad prírodného dreva

Keramické obklady v noblesnom vzhľade dreva sú veľmi obľúbené. Určite to nie je žiadne prekvapenie, pretože sú pôsobivé z hľadiska estetiky aj funkčnosti: ich autentický dizajn vnáša do miestnosti prirodzený šmrnc a oveľa jednoduchšie sa čistia, sú robustnejšie a odolnejšie ako podlahy zo skutočného dreva bez toho, aby vyžadovali akékoľvek následné ošetrenie.

Dizajn série OAK PARK sa vyznačuje pokojným vzhľadom dreva inšpirovaným jemnozrnným dubom. Pokojná, prirodzená kvalita dlaždíc z neglazovanej porcelánovej kameniny Vilbostone plus je podčiarknutá jemným reliéfom. Na výber je šesť farieb dreva s jemným tieňovaním bez náhlych farebných zmien – od svetlých krémovo-bielych odtieňov cez výrazné hnedé až po výrazné tmavé farby.

Rovnaké dlaždice vytvárajú harmonickú podlahu, zatiaľ čo rôzne farby možno kombinovať pre živší dizajnový efekt. Izby v celom dome tak môžu byť navrhnuté v modernom vidieckom štýle alebo v puristickom mestskom vzhľade s prírodným nádychom. OAK PARK je ideálny aj do prestížnych kúpeľní ale aj mimo domu práve vďaka tomu, že je dlažba mrazuvzdorná.

Séria od spoločnosti Villeroy & Boch ponúka dva formáty podlhovastých dlaždíc v rozmeroch 30 x 120 cm a 20 x 120 cm, ktoré možno kombinovať aj s mozaikami rôznych veľkostí. 

Vzorkovník farieb

Jedinečná povrchová úprava Vilbostone Plus

Villeroy & Boch je nielen špecialistom na výrobu sanitárnej keramiky, ale taktiež aj keramických obkladov a dlažieb. Nemecký výrobca sa pri vývoji a výrobe svojich produktov zameriava predovšetkým na kvalitu spracovania, trvanlivosť a vysokú odolnosť. Pri obkladoch a dlažbách je výsledkom povrchová úprava Vilbostone Plus. Pri výrobe je povrch dlaždíc ošetrený s cieľom uzatvorenia mikropórov vzniknutých pri výrobnom procese, čím sa povrch dlaždíc zušľachtí. Dlaždice sú ošetrené už od výroby a nie je nutné ich dodatočne impregnovať ako je to u dlaždíc iných výrobcov. Povrch dlaždíc odpudzuje nečistoty, zaisťuje vysokú odolnosť voči nežiaducim nečistotám a sfarbeniu.

Vilbostone Plus je dostupný pre širokú ponuku rôznych povrchových vzorov s jedinečným farebným efektom, matný, lesklý či lappato(pololesklý) vzhľad, dlaždice všetkých formátov a v rôznych triedach odolnosti voči pošmyknutiu.

Medzi ďalšie výhody keramických obkladov a dlažieb Villeroy & Boch patria: jednoduchá údržba, sú úsporné, odolné voči chemikáliám, mrazuvzdorné ideálne pre podlahové kúrenie.

Ekvivalentom pre obklady je povrchová úprava CeramicPlus.

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)30x120
SériaOAK PARK
Farba obklad/dlažbakrémová
MrazuvzdornéÁno
Povrchmatný
Vzhľaddrevo
Povrchová úpravaVilbostone plus
Použitieinteriér/exteriér
RektifikovanéÁno
Protišmyk dlažbyR9 interier
ReliéfÁno
Druh tovarudlažba/obklad
Presný rozmer (mm)297 x 1197 x 11
Materiál tovarugres
Hrúbka (mm)11
Množstvo v balení1.44 m2

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH Oak Park dlažba 30 x 120 cm crema matt R9 2793HR10

VILLEROY & BOCH Oak Park dlažba 30 x 120 cm crema matt R9 2793HR10

6 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii