DOPRAVA ZADARMO

Grohe BAULOOP umývadlová batéria, k umývadlovaj miske,chróm, 23764000

GROHE

357292

23764000

Nový produkt

umývadlová stojanková batéria BauLoop veľkosť XL chróm: - jednootvorová montáž - pre voľne stojace umývadlá - kovová páka - GROHE Longlife 28 mm keramická kartuša - GROHE St... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

96,37 €

-72,73 €

169,10 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Dokonale štýlový doplnok k vášmu umývadlu na dosku – páková umývadlová batéria GROHE BauLoop s extra vysokým výpustom

Dodajte svojej kúpeľni moderný a estetický nádych prostredníctvom harmonických línií umývadlovej batérie XL, ktorá bola navrhnutá špeciálne pre voľne stojace umývadlá. Páková umývadlová batéria GROHE BauLoop s hladkým telom ponúka extra vysoký výpust a robustnú kovovú páku naklonenú v komfortnom uhle 7 stupňov. Vnútri sa nachádza keramická kartuša GROHE LongLife, ktorá je zárukou dlhodobo spoľahlivého a precízneho ovládania objemu a teploty vody. Systém jednoduchej inštalácie spolu s flexibilnými pripájacími hadicami znamená, že montáž batérie je otázkou niekoľkých málo minút. Odolný chrómový povrch GROHE StarLight zaručuje zachovanie žiarivého lesku tejto exkluzívnej kúpeľňovej batérie na veľa rokov.
Kolekcia vodovodných batérií GROHE Bau bola navrhnutá pre dokonalú kombináciu s radom sanitárnej keramiky GROHE Bau Ceramics a na jednoduché dosiahnutie dokonale zjednotenej estetickej aj výkonnostnej úrovne vašej kúpeľne. Vyskúšajte aplikáciu GROHE PerfectMatch, ktorá vám pomôže vybrať dokonalú kombináciu na mieru vašej kúpeľni.
Súprava obsahuje:
  • pre voľne stojace umývadlá
  • kovová páka
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • rýchlomontážny systém
  • hladké teleso
  • flexi prípojné hadičky

Technológie a benefity

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy – technológia, ktorá šetrí vodu a vaše peniaze

Technológia GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody aj účty vašej domácnosti Technológia GROHE EcoJoy dokáže znížiť spotrebu vody batérie až o 50 %. Čo je však skutočne pôsobivé, je fakt, že vďaka patentovanej internej technológii budete mať stále k dispozícii plný objem prúdu. Znížite spotrebu vody a elektrickej energie, ale neprídete o komfort, na ktorý ste zvyknutí.
GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.

Hladké telo

Hladké telo batérie bez odtokovej súpravy

Pre umývadlá, ktoré nevyžadujú odtokovú súpravu alebo retiazku Ideálna voľba pre umývadlá, ktoré nepotrebujú integrované riešenie odtoku. Čisté línie a hladký povrch týchto batérií sa skvele hodí do kúpeľní, v ktorých nepotrebujete integrované riešenie odtoku. Odmenou vám bude minimalistický a veľmi elegantný vzhľad.

Extra vysoký výpust (kúpeľňa)

Extra vysoký výpust – tradičný dizajn pre voľne stojace umývadlá

Extra vysoký výpust pre pridaný komfort a štýl Veľkorysé rozmery tejto extra vysokej batérie s dlhým výpustom poskytujú dostatočný priestor na plnenie veľkých nádob či dokonca umývanie vlasov v umývadle.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Typ batérieklasická
SériaBAULOOP
Montáž batériestojanková jednootvorová
Ovládanie batériepáková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Odtokový ventilbez výpuste
Výtokpevný
Vyloženie (mm)107
Výška výtoku (mm)250
Výška (mm)310
Výbava batérieúsporná funkcia
Špeciálny výpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe BAULOOP umývadlová batéria, k umývadlovaj miske,chróm, 23764000

Grohe BAULOOP umývadlová batéria, k umývadlovaj miske,chróm, 23764000

13 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii