DOPRAVA ZADARMO

Grohe BAULOOP umývadlová batéria s výpusťou, chróm 23763000

GROHE

357291

23763000

Nový produkt

umývadlová stojanková batéria BauLoop veľkosť L chróm: - jednootvorová montáž - kovová páka - GROHE Longlife 28 mm keramická kartuša - GROHE StarLight chrómový povrch - GR... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

79,99 €

-63,37 €

143,36 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Táto páková batéria GROHE BauLoop predstavuje dokonalé vyváženie estetiky a funkcionality, ktorú si môžete vychutnať každý deň

Vaša umývadlová batéria toho musí veľa vydržať – vysoký výkon však nestačí. Musí byť zároveň štýlová, avšak nerušivá. Nabitá funkciami, ale taktiež ľahko použiteľná. Spoznajte umývadlovú batériu GROHE BauLoop, ktorá vám ponúkne pridaný komfort v podobe vysokého, otočného výpustu. Vnútri sa nachádza keramická kartuša GROHE LongLife, ktorá je zárukou dlhodobo spoľahlivého a precízneho ovládania objemu a teploty vody. Technológia GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody na 5,7 l/min., avšak poskytuje dostatočný a komfortný prúd vody. Diskrétna páčka na zadnej strane batérie umožňuje otvárať a zatvárať odtok, takže nebudete musieť siahať do špinavej vody rukami. Systém jednoduchej inštalácie je zárukou ľahkej, rýchlej a nekomplikovanej montáže. Štíhla konštrukcia zásadne uľahčuje čistenie batérie, zatiaľ čo ligotavý, odolný chrómový povrch GROHE StarLight zaisťuje dokonalý vzhľad po celý dlhý čas životnosti.
Kolekcia vodovodných batérií GROHE Bau bola navrhnutá pre dokonalú kombináciu s radom sanitárnej keramiky GROHE Bau Ceramics a na jednoduché dosiahnutie dokonale zjednotenej estetickej aj výkonnostnej úrovne vašej kúpeľne. Vyskúšajte aplikáciu GROHE PerfectMatch, ktorá vám pomôže vybrať dokonalú kombináciu na mieru vašej kúpeľni.
Súprava obsahuje:
  • kovová páka
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • rýchlomontážny systém
  • otočná výtoková trubica
  • flexi prípojné hadičky

Technológie a benefity

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy – technológia, ktorá šetrí vodu a vaše peniaze

Technológia GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody aj účty vašej domácnosti Technológia GROHE EcoJoy dokáže znížiť spotrebu vody batérie až o 50 %. Čo je však skutočne pôsobivé, je fakt, že vďaka patentovanej internej technológii budete mať stále k dispozícii plný objem prúdu. Znížite spotrebu vody a elektrickej energie, ale neprídete o komfort, na ktorý ste zvyknutí.

Odtoková súprava

Praktická odtoková súprava s jednoduchým použitím

Odtoková súprava umožňuje jednoduché otváranie a zatváranie odtoku Jednoducho elegantné odpadové riešenie. Diskrétna páčka na zadnej strane batérie umožňuje otvárať a zatvárať odtok, takže nebudete musieť siahať do špinavej vody v umývadle rukami. Jednoduchosť a komfort v podobe jedinej technológie.

Vysoký výpust (kúpeľňa)

Vysoký výpust – absolútny komfort

Ak chcete v kúpeľni skutočne výnimočne praktický prvok, zvoľte batériu s vysokým výpustom Vysoký výpust poskytuje dostatok priestoru na čokoľvek si len spomeniete. Umožňuje napríklad umývať si v umývadle vlasy či ľahko plniť vysoké vázy a nádoby. Majte však na pamäti, že k vysokému výpustu je potrebné vhodné umývadlo.

Rozsah otáčania 360°

360° rozsah otáčania – najlepšia voľba pre úplnú flexibilitu a hladkú manipuláciu

Flexibilná batéria, ktorá sa plynule otáča o celých 360° Určité kuchyne alebo kúpeľne vyžadujú batériu, ktorej výpustom sa bude dať otáčať okolo celej jeho osi. Medzi také sa radia napríklad kuchyne s ostrovčekom alebo s dvoma drezmi, medzi ktorými je nutné plynule prechádzať. Batéria s 360° otáčaním ponúka úplnú flexibilitu a hladké otáčanie výpustu.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Typ batérieklasická
SériaBAULOOP
Montáž batériestojanková jednootvorová
Ovládanie batériepáková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Odtokový ventils mechanickou výpusťou
Výtokotočný
Vyloženie (mm)140
Výška výtoku (mm)209
Výška (mm)315
Výbava batérieúsporná funkcia
Špeciálny výpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno
Kampaň 3Týždne zliav
Benefit 2Zľava 12% cez zľavový kód TYZDNEZLIAV12
Zľava %12
Zľavový kódTYZDNEZLIAV12

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe BAULOOP umývadlová batéria s výpusťou, chróm 23763000

Grohe BAULOOP umývadlová batéria s výpusťou, chróm 23763000

13 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii