DOPRAVA ZADARMO

Grohe Eurosmart umývadlová batéria s bidetovou sprškou, chróm 23124002

GROHE

354604

23124002

Nový produkt

umývadlová stojanková batéria EUROSMART chróm, veľkosť S, s bidetovou sprškou - jednootvorová montáž - kovová páka - keramická kartuša s technológiou GROHE SilkMove 35 mm -... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

78,74 €

-59,40 €

138,14 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Elegantná súprava GROHE Eurosmart – ponuka mimoriadneho pohodlia a hygieny

Vďaka svojej robustnej, kovovej rukoväti a atraktívnemu spojeniu ostrých hrán s jemnými krivkami predstavuje páková umývadlová batéria GROHE Eurosmart ozajstný klenot, ktorý sa hodí do všetkých štýlov kúpeľňových interiérov. Je určená na montáž na dosku a je plná inovatívnych technológií GROHE, ktoré zaručujú, že jej používanie je číra radosť. Keramická kartuša GROHE SilkMove zaručuje precíznu a jednoduchú reguláciu objemu tečúcej vody a jej teploty. Chrómová povrchová úprava GROHE StarLight zaisťuje jednoduché čistenie tejto vaňovej batérie a zachovanie jej nádherne žiarivého vzhľadu počas mnohých rokov. Technológia GROHE EcoJoy pomáha znížiť spotrebu vody tým, že obmedzuje prietok na 5,7 l/min bez toho, aby sa to negatívne prejavilo na výkone. Súčasťou súpravy je ručná spŕška Trigger Spray, hadica a nástenný držiak. Sprchový disk je možné ľahko vybrať kvôli čisteniu a dýzy SpeedClean sú navrhnuté na ľahké čistenie usadenín vodného kameňa jednoduchým zotretím. Inštalácia bude tiež hračkou, a to pomocou systému GROHE QuickFix, ktorý skracuje čas montáže až o 40 %!
Súprava obsahuje:
  • kovová páka
  • keramická kartuša s technológiou
  • GROHE SilkMove 35 mm
  • variabilne nastaviteľný
  • obmedzovač prietoku
  • s obmedzovačom teploty
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • GROHE FastFixation rýchlomontážny systém
  • spúšťacia retiazka so závažím
  • flexi prípojné hadičky
  • ručná sprcha s integrovaným prepínaním
  • nástenný držiak sprchy
  • sprchová hadica

Technológie a benefity

QuickFix (taps)

GROHE QuickFix (batéria)

GROHE QuickFix – jednoduchá a rýchla montáž

Inštalujte svoju novú batériu rýchlo a bez starostí Rýchlejšia, jednoduchšia a bezproblémová inštalácia so systémom GROHE QuickFix skracuje čas inštalácie až o 40 %. Kúpa novej vodovodnej batérie nebolo nikdy jednoduchšia.
GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy – technológia, ktorá šetrí vodu a vaše peniaze

Technológia GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody aj účty vašej domácnosti Technológia GROHE EcoJoy dokáže znížiť spotrebu vody batérie až o 50 %. Čo je však skutočne pôsobivé, je fakt, že vďaka patentovanej internej technológii budete mať stále k dispozícii plný objem prúdu. Znížite spotrebu vody a elektrickej energie, ale neprídete o komfort, na ktorý ste zvyknutí.
GROHE SilkMove

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove – posilňovač riadenia pre vašu batériu

Plynulosť pohybu pák našich batérií vychádza z pokročilej technológie vnútri kartuše. Kartuša GROHE SilkMove znamená dokonalý komfort používania. Objem a teplotu tečúcej vody je možné hladko a plynule regulovať letmým dotykom rukoväti, zatiaľ čo exkluzívna remeselná práca nemeckého inžinierstva GROHE zaručí, že si batéria tieto vlastnosti zachová počas celej jej dlhej životnosti.

Štandardný výpust (kúpeľňa)

Štandardný kúpeľňový výpust, ktorý je veľmi praktický a komfortný

Komfortný štandardný výpust vhodný do každej kúpeľne Typická výbava všetkých bežných kúpeľňových umývadiel. Štandardný výpust kúpeľňovej batérie GROHE poskytuje maximálne ideálny priestor na umývanie zubov, rúk alebo tváre. Tvar výpustu je vždy navrhnutý s maximálnym ohľadom na vaše pohodlie.

Retiazka

Diskrétna retiazka – minimalistické riešenie odtoku

Táto jednoduchá retiazka predstavuje komfortné a elegantné riešenie odtoku Pre umývadlá bez odtokovej súpravy. Retiazka sa dá jednoducho zasunúť do zadnej strany batérie, takže o nej ani nebudete vedieť, pokým ju nebudete potrebovať. Táto praktická funkcia ponúka plne funkčné riešenie odpadu v čistom, nenápadnom vyhotovení.

SpeedClean (sprchy)

SpeedClean – dýzy proti usadzovaniu vodného kameňa, ktoré sa nikdy neupchajú

Vyhnite sa pomocou technológie SpeedClean usadzovaniu vodného kameňa na sprchovej hlavici Jednoduché a mimoriadne rýchle čistenie. Povedzte vodnému kameňu zbohom vďaka tomuto integrovanému systému proti usadzovaniu vodného kameňa. Flexibilné silikónové dýzy v sprchovej hlavici vám umožnia zotrieť vodný kameň iba rukou, takže nehrozí, že sa bude okolo dýz usadzovať a znižovať tak výkon sprchy.

Inner WaterGuide

Inner WaterGuide – izolácia pre sprchovanie bez rizika

Separované vnútorné rozvody na ochranu povrchu pred teplom Technológia Inner WaterGuide chráni vás aj chrómový povrch. Vnútorná izolačná vrstva zabraňuje povrchu pred tým, aby sa stal príliš horúcim. Toto opatrenie zároveň zaručí, že si batéria zachová svoj výnimočný vzhľad dlhšie.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Typ batérieklasická
SériaEUROSMART
Montáž batériestojanková jednootvorová
Ovládanie batériepáková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Odtokový ventilbez výpuste
Výtokpevný
Vyloženie (mm)104
Výška výtoku (mm)61
Výška (mm)146
Výbava batériebidetová sprška
Špeciálny výpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Eurosmart umývadlová batéria s bidetovou sprškou, chróm 23124002

Grohe Eurosmart umývadlová batéria s bidetovou sprškou, chróm 23124002

14 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii