DOPRAVA ZADARMO

RUBINETA SWAN drezová batéria čierna , SW0168

RUBINETA

397355

SW0168

Nový produkt

Faucet s jemným dizajnom je kombináciou vysokej kvality a nových technológií. Čierny faucet je elektrostaticky potiahnutý, čo zaručuje dlhotrvajúcu farebnú integritu. 100% testo... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

134,16 €

-0,04 €

134,20 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Faucet s jemným dizajnom je kombináciou vysokej kvality a nových technológií. Čierny faucet je elektrostaticky potiahnutý, čo zaručuje dlhotrvajúcu farebnú integritu. 100% testovanie produktu 5-ročná záruka Sada obsahuje pružné 60 cm hadice Fliesser vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 304 alebo polyesteru s vnútornou rúrkou z PeX. Vyrobené podľa najnovšej európskej normy EN 13618: 2016. Vysoko kvalitná mosadz. Mimoriadne pohodlný štart vody - stačí stlačiť tlačidlo Ľahko upravte teplotu vody otočením gombíka. Výtok mixéra môžete otočiť o 360 °. Ľahko upravte teplotu vody otočením gombíka. Unikátny perlátor - upravte prietok vody jeho otočením.

Vlastnosti

Typ batérieklasická
SériaSWAN33
Montáž batériestojanková jednootvorová
Ovládanie batérietlačidlová
Farba - všeobecnáčierna
Farba batériematná čierna
Vyťahovací výtokbez vyťahovacieho výtoku
Výtokotočný
Doprava ZADARMOÁno
Variantmatná čierna

Hodnotenia

Napíšte názor

RUBINETA SWAN drezová batéria čierna , SW0168

RUBINETA SWAN drezová batéria čierna , SW0168

1 ďalší produkt z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii