-15%
RAVAK PROFESSIONAL tmel silikónový bezfarebný 310ml X01201 Zväčšiť

RAVAK PROFESSIONAL tmel silikónový bezfarebný 310ml X01201

RAVAK

86686

X01201

Nový produkt

Informácie o produktovom rade Vyvinutý odborníkmi na vybavenie kúpelní. Dokonale spája rôznorodé materiály používané pri výrobe sprchových kútov a vaní (sklo, akrylát, extrudov... zobraziť viac
Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 5 a viac ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

9,40 €

-1,61 €

11,00 €

Pridať do porovnania

Detaily

Informácie o produktovom rade

Vyvinutý odborníkmi na vybavenie kúpelní. Dokonale spája rôznorodé materiály používané pri výrobe sprchových kútov a vaní (sklo, akrylát, extrudovaný polystyren, hliník, lak atd.) s rôznymi obkladovými materiálmi.

  • obsah: 310 ml
  • farba: biela, transparentná

Silikónový tmel RAVAK Professional dokonale spája rôznorodé materiály, ktoré sa pri výrobe a inštalácii sprchových kútov, sprchových vaničiek a vaní používajú.Silikón Ravak dokáže pevne priľnúť ku sklu, akrylátu (PMMA), extrudovanému polystyrénu, hliníku, laku a k rôznym obkladovým materiálom. Použitie silikónového tmelu RAVAK Professional je základným predpokladom tesnosti vašeho sprchového kútu, vane alebo vaničky. K riadnemu pripevneniu a utesneniu sprchovej vaničky je potreba jedna veľká tuba silikónového tmelu 310 ml.

Ravak

Vlastnosti

SériaRAVAKprislušenstvo
Farbatransparent
Balenie310 ml

Hodnotenia

Napíšte názor

RAVAK PROFESSIONAL tmel silikónový bezfarebný 310ml X01201

RAVAK PROFESSIONAL tmel silikónový bezfarebný 310ml X01201

20 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii