DOPRAVA ZADARMO

Hansgrohe Raindance Select S ručná sprcha 120 3jet EcoSmart matná biela, 26531700

HANSGROHE

417181

26531700

Nový produkt

Prémiová ručná sprcha pre väčšie potešenie zo sprchovania Sprchová hlavica Raindance Select S 120 EcoSmart od spoločnosti hansgrohe prináša moderný dizajn aj rozmanité pote... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

110,74 €

-73,82 €

184,56 €

Príslušenstvo

Detaily

Prémiová ručná sprcha pre väčšie potešenie zo sprchovania

Sprchová hlavica Raindance Select S 120 EcoSmart od spoločnosti hansgrohe prináša moderný dizajn aj rozmanité potešenie zo sprchovania. Ručná sprcha s veľkosťou 125 mm vás bude rozmaznávať tromi navzájom zladenými typmi prúdov – a to s nižšou spotrebou vody. Prúd RainAir prináša pocit sprchovania v daždi – originálne riešenie od spoločnosti hansgrohe. Voda sa obohacuje vzduchom (AirPower). Vznikajú tak plnšie a príjemne mäkké kvapky, ktoré pokožke lepšie odovzdávajú teplo obsiahnuté vo vode a menej sa rozstrekujú. Osviežujúci prúd Rain sa skvele hodí na spláchnutie šampónu, výber potom dopĺňa prúd Whirl, ktorý uvoľní napäté svaly. Typy prúdov sa prepínajú jednoduchým stlačením tlačidla (Select).

Vďaka technike od spoločnosti hansgrohe spotrebuje ručná sprcha aj pri vysokom tlaku vody v porovnaní s normálnou verziou až o 40 % menej vody (EcoSmart).

Zaoblený tvar sprchovej hlavice dokonale zapadne do modernej kúpeľne a získal renomované ocenenie iF Design Award. Aby ručná sprcha dlho vyzerala ako nová, je možné vodný kameň zo silikónových trysiek jednoducho utrieť palcom (QuickClean).

Ďalšie charakteristiky

  • Ergonomické vyhotovenie: Dobre tvarovaná rukoväť sa príjemne drží. Vnútorné vedenie vody je izolované, takže rukoväť sa nezahreje ani pri dlhom sprchovaní.
  • Kvalita v každom detaile: Preplachovateľný filter zachytí nečistoty, ktoré sa nedostanú ďalej do sprchovej hlavice – na zaistenie spoľahlivej a dlhodobej funkčnosti.
  • Mnohostranne použiteľné: Sprchová hlavica je vhodná aj pre prietokové ohrievače.
  • Jednoduchá inštalácia: Sprchovú hlavicu je možné bleskurýchlo naskrutkovať na štandardnú sprchovú hadicu (veľkosť G ½, DN15).
  • veľkosť sprchovej hlavice: 125 mm
  • typ prúdu: Rain, RainAir, Whirl
  • striedanie typu prúdu: pohodlné prepínanie pomocou Select tlačidla
  • maximálna rýchlosť prietoku pri tlaku 3 bary: 8,5 l/min
  • tlak pri minimálnom prietoku: 1,5 bar
  • materiál: plastové
  • rozsah dodávky: ručná sprcha, tesnenia filtra, montážny návod







Technológie

Select
AirPower
EcoSmart
QuickClean
XXL Performance

Vlastnosti

SériaRAINDANCE S
Farbamatná biela
Priemer ružice (cm)12,5
Úspora vodyÁno
Farba - všeobecnábiela
Počet polôh masažnej ružicetrojpolohová
Doprava ZADARMOÁno
BonusÁno
TOPÁno
Úsporný spotrebičáno
Variantmatná biela

Hodnotenia

Napíšte názor

Hansgrohe Raindance Select S ručná sprcha 120 3jet EcoSmart matná biela, 26531700

Hansgrohe Raindance Select S ručná sprcha 120 3jet EcoSmart matná biela, 26531700

23 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii