DOPRAVA ZADARMO

Hansgrohe Rainfinity ručná sprcha 130 3jet EcoSmart matná čierna 26865670

HANSGROHE

394474

26865670

Nový produkt

Dizajnový unikát s úsporou vody: Ručná sprcha Rainfinity EcoSmart s matne čiernym povrchom a antracitovým diskom vodných lúčov Ručná sprcha hansgrohe Rainfinity 130 3jet EcoSm... zobraziť viac
Skladom: 2 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 2 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

114,55 €

-76,37 €

190,92 €

Príslušenstvo

Detaily

Dizajnový unikát s úsporou vody: Ručná sprcha Rainfinity EcoSmart s matne čiernym povrchom a antracitovým diskom vodných lúčov

Ručná sprcha hansgrohe Rainfinity 130 3jet EcoSmart v matnej čiernej predstavuje vďaka kombinácii matne čierneho povrchu s kruhovým diskom vodných lúčov antracitovej farby s veľkosťou 130 mm moderné a komfortné riešenie prinášajúce potešenie z vody. Kvalitný povrch matnej čiernej farby je pritom veľmi trvanlivý a uchováva si trvale krásny vzhľad – rovnako ako robustný disk vodných lúčov z kovu. Spoločne s ďalšími výrobkami radu Rainfinity si tak milovníci dizajnu môžu použitím tejto farebnej sprchovej hlavice vytvoriť prvotriednu súkromnú wellness kúpeľňu. Pri sprchovaní sa môžete nechať rozmaznávať tromi rôznymi typmi prúdu: Zamatovo hebkým, telo zahaľujúcim prúdom PowderRain z mikrojemných kvapiek. Koncentrovaným prúdom Intense PowderRain, ktorým sa dá ľahko zmyť z vlasov šampón. Čistým, presne namiereným prúdom MonoRain, ktorý je ideálny pre wellness procedúry. Flexibilné obmedzovanie prietokového množstva, nezávislé na tlaku vody, dokáže ušetriť až 40 % vody. To šetrí životné prostredie aj vašu peňaženku (EcoSmart).

Úsporná sprcha s komfortným ovládaním a všestranným využitím

Jednotlivé typy prúdu sa dajú rýchlo a pohodlne prepínať stlačením tlačidla (Select). Zážitok zo sprchovania vo veľkom meradle: Vďaka disku vodných lúčov s veľkosťou 130 mm vás bude sprchová hlavica rozmaznávať rovnomerným, bohatým prúdom vody (XXL Performance).

  • Ideálne pri modernizácii: Je možné pripojiť na všetky štandardné sprchové hadice (veľ. G ½, DN15) a hodí sa aj pre prietokové ohrievače.
  • Ľahké čistenie: Vodný kameň je možné odstrániť jednoduchým utretím silikónových trysiek sprchovej hlavice (QuickClean).
  • Uvoľnenejšie sprchovanie: Dobre tvarovaná rukoväť sa príjemne drží. Vďaka izolovanému vedeniu vody nie je horúca ani pri dlhom sprchovaní.
    • veľkosť sprchovej hlavice: 130 mm
    • typ prúdu: PowderRain, Intense PowderRain, MonoRain
    • striedanie typu prúdu: pohodlné prepínanie pomocou Select tlačidla
    • maximálna rýchlosť prietoku pri tlaku 3 bary: 8,5 l/min
    • tlak pri minimálnom prietoku: 1,5 bar
    • materiál: plastové
    • rozsah dodávky: ručná sprcha, tesnenia filtra, montážny návod

    Technológie

    Select
    EcoSmart
    QuickClean
    XXL Performance

    Vlastnosti

    SériaRAINFINITY
    Farbamatná čierna
    Priemer ružice (cm)13
    Úspora vodyÁno
    Farba - všeobecnáčierna
    Počet polôh masažnej ružicetrojpolohová
    Špeciálny výpredajÁno
    Doprava ZADARMOÁno
    BonusÁno
    Kampaň 3Týždne zliav
    Úsporný spotrebičáno
    Benefit 2Zľava 12% cez zľavový kód TYZDNEZLIAV12
    Variantmatná čierna
    Zľava %12
    Zľavový kódTYZDNEZLIAV12

    Hodnotenia

    Napíšte názor

    Hansgrohe Rainfinity ručná sprcha 130 3jet EcoSmart matná čierna 26865670

    Hansgrohe Rainfinity ručná sprcha 130 3jet EcoSmart matná čierna 26865670

    24 ďalších produktov z tejto série

    19 ďalších produktov v rovnakej kategórii