DOPRAVA ZADARMO

Grohe Grohtherm SmartControl termostatická batéria pod omietku, pre 2 spotrebiče, chróm, 29119000

GROHE

354705

29119000

Nový produkt

ZMEŇTE SPÔSOB, AKÝM OVLÁDATE VAŇU ALEBO SPRCHU, PROSTREDNÍCTVOM TERMOSTATICKEJ BATÉRIE GROHTHERM SMARTCONTROL URČENEJ NA PODOMIETKOVÚ INŠTALÁCIU Pozdvihnite svoju sprchu na ú... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

413,00 €

-338,03 €

751,03 €

Pridať do porovnania
ZÍSKAJTE BONUS Na zakúpenú termostatickú batériu získavate DARČEK - Sprchový set s ručnou sprchou GROHE TEMPESTA COSMOPOLITAN 100 v hodnote 94,38 € s DPH. Platí len na nákup cez eshop www.domoss.sk.

Príslušenstvo

Detaily

ZMEŇTE SPÔSOB, AKÝM OVLÁDATE VAŇU ALEBO SPRCHU, PROSTREDNÍCTVOM TERMOSTATICKEJ BATÉRIE GROHTHERM SMARTCONTROL URČENEJ NA PODOMIETKOVÚ INŠTALÁCIU

Pozdvihnite svoju sprchu na úplne novú úroveň prostredníctvom termostatickej batérie Grohtherm SmartControl určenej na podomietkovú inštaláciu. Umožní vám prevziať úplnú kontrolu nad sprchovým zážitkom vašich snov. Inovatívne technológie SmartControl vám umožnia prepínať medzi požadovanými zdrojmi prúdu a regulovať objem vody a jej teplotu pomocou otočných tlačidiel. Dva ventily znamenajú, že môžete ľahko prepínať, alebo kombinovať, hlavovú a ručnú sprchu, prípade sprchu a vaňový výpust. Integrovaná technológia GROHE TurboStat zabraňuje nepríjemným teplotným výkyvom. Označenie GROHE EasyLogic a vrúbkované tlačidlá s vymeniteľnými symbolmi robia ovládanie mimoriadne intuitívnym.

Bezpečnostná poistka GROHE SafeStop zabraňuje nastaviť teplotu vyššiu než 38 °C, aby nebolo možné sa popáliť, zatiaľ čo voliteľná poistka GROHE SafeStop Plus ďalej zabraňuje nastaviť vyššiu teplotu než 43 °C, čo je pridaná úroveň zabezpečenia. Batéria je tak dokonale vhodná do rodinných kúpeľní. Úsporná technológia GROHE EcoJoy vám ponúkne znížený prietok vody bez akéhokoľvek kompromisu vo výkone a pôžitku. Systém GROHE QuickFix zaisťuje jednoznačnú a bezproblémovú montáž tejto prémiovej batérie. Štíhla konštrukcia zásadne uľahčuje čistenie batérie, zatiaľ čo ligotavý, odolný chrómový povrch GROHE StarLight zaisťuje dokonalý vzhľad po celý dlhý čas životnosti. Táto batéria jednoznačne pozdvihne úroveň vašej kúpeľne, a to nielen vďaka svojmu minimalistickému dizajnu plného elegantne zaoblených tvarov. Majte, prosím, na pamäti, že túto batériu je možné zapojiť iba v kombinácii s podomietkovým telesom GROHE Rapido SmartBox (35600000).

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • montážny set (vrchný diel) pre
  • GROHE Rapido SmartBox 35 600/35 604
  • kovová rozeta s GROHE FastFixation (krytá rozeta s těsněním, skryté připevnění), nastavitelná 6°
  • povrch s GROHE Long-Life
  • SmartControl tlačítko ON-OFF, ovládání proudu od GROHE Water Saving do plného proudu Full Flow
  • vyměnitelné symboly
  • GROHE TurboStat kompaktná kartuša s voskovým termoprvkom
  • GROHE ProGrip s rýhovanou strukturou
  • bezpečnostná zarážka pri 38°C
  • Volitelný omezovač teploty GROHE SafeStop Plus na úrovni 43°C / 46°C
  • integrované spätné klapky a sitko na nečistoty
  • výstupy mohou být spuštěny současně
  • bez zástavbového telesa
  • průtok:výstup B = 24 l/min výstup C = 26 l/min výstup B+C = 29 l/min

Vlastnosti

Typ batérietermostatická
SériaGROHTHERM SmartControl
Montáž batériepodomietková
Ovládanie batérietlačidlová
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Špeciálny výpredajÁno
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno
Variantchróm
Počet odberných miest2 odberné miesta

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Grohtherm SmartControl termostatická batéria pod omietku, pre 2 spotrebiče, chróm, 29119000

Grohe Grohtherm SmartControl termostatická batéria pod omietku, pre 2 spotrebiče, chróm, 29119000

Na zakúpenú termostatickú batériu získavate DARČEK - Sprchový set s ručnou sprchou GROHE TEMPESTA COSMOPOLITAN 100 v hodnote 94,38 € s DPH. Platí len na nákup cez eshop www.domoss.sk.

21 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii