DOPRAVA ZADARMO

Grohe Precision Flow sprchový set s termostatom na stenu, s tyčou 920 mm, chróm 34842000

409398

34842000

Nový produkt

TERMOSTATICKÁ BATÉRIA GROHE PRECISION FLOW SO SPRCHOVOU TYČOU 92 cm - VÝKON A PRESNOSŤ V ŠTÝLOVOM TVARE Objavte šikovný termostat, ktorý uzamkne požadovanú teplotu vody pre ... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

136,76 €

-104,51 €

241,27 €

Pridať do porovnania
ZÍSKAJTE BONUS Pri nakupe produktu ziskavate darcek v hodnote 48,73€ s DPH - Sklenena karafa Grohe Blue 1000ml s nerezovym vieckom. Platí len na nákup cez eshop domoss.sk

Detaily

TERMOSTATICKÁ BATÉRIA GROHE PRECISION FLOW SO SPRCHOVOU TYČOU 92 cm - VÝKON A PRESNOSŤ V ŠTÝLOVOM TVARE


Objavte šikovný termostat, ktorý uzamkne požadovanú teplotu vody pre bezpečné a senzačné sprchovanie od samého začiatku! Cenovo atraktívna sprcha GROHE Precision Flow predstavuje dokonalé vylepšenie komfortu termostatického sprchovania. Termostatická kartuša GROHE zaisťuje stály prísun vody s ideálnou teplotou bez nepríjemných výkyvov. Je vhodný aj pre rodiny, pretože tlačidlo GROHE SafeStop je nastavené na 38 ° C, aby sa zabránilo najmä deťom v neúmyselnom zvýšení teploty vody. Voliteľný obmedzovač teploty GROHE SafeStop Plus je možné nastaviť až na 43 °C, čím sa dosiahne vyššia úroveň ochrany. A v prípade, že prívod studenej vody úplne zlyhá, automatické bezpečnostné vypnutie zníži prietok vody na minimum.
GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody a energie – a keď potrebujete plný prietok, stačí stlačiť tlačidlo EcoButton a uvoľniť rukoväť. Set sprchovej tyče Vitalio Go 100, sa skladá z ručnej sprchy s priemerom 100 mm so silikónovým krúžkom ShockProof, ktorý ju chráni proti pádu alebo nárazu, sprchové tyče o dĺžke 920 mm a hadice o dĺžke 1750 mm. Technológia GROHE DreamSpray zaisťuje rovnomerný prietok vody pre relaxačný režim Rain Spray a trysky sa vďaka funkcii SpeedClean ľahko zbavujú vodného kameňa. Odolná a ľahko udržiavateľná chrómová povrchová úprava GROHE StarLight udržuje celý sprchový set v bezchybnom stave po celý život. Vďaka elegantnej siluete pôsobí nadčasovo a elegantne.
Súprava obsahuje:
  • Precision Flow termostatická sprchová batéria 1/2" (34 840)
  • Vitalio Go 100 sprchový set s tyčou 920 mm, 1 prúd (26 189 + 28 742 + 27 524)

Batéria termostatická sprchová PRECISION FLOW DN 15 chróm

  • montáž na stenu
  • GROHE StarLight chrómový povrch
  • GROHE SafeStop bezpečnostné tlačidlo na 38°C
  • Voliteľný obmedzovač teploty GROHE SafeStop Plus na úrovni 43 ° C
  • GROHE termostatická kartuša s voskovým termočlánkom
  • integrovaný uzáver zmiešanej vody
  • ovládacia rukoväť s GROHE EcoButton
  • vršok 90°
  • výstup sprchy dole DN 15
  • integrované spätné klapky
  • zachytávač nečistôt
  • zaistené proti spätnému toku
  • S-prípojky
  • kovová rozeta
  • GROHE EcoJoy technológie pre nízku spotrebu vody a perfektný prietok

Ručná sprcha Vitalio Go 100 sprchový set s tyčou 920 mm, 1 prúd

  • Rain
  • GROHE DreamSpray
  • chrómový povrch s GROHE StarLight
  • rýchločistiaci systém SpeedClean
  • Vnitřní WaterGuide pro delší životnost
  • ShockProof silikonový kroužek proti poškození
  • způsobeném spadnutím sprchy
  • vhodné pre prietokové ohrievače vody
  • Univerzálny upevňovací systém: Vhodný
  • ku všetkým štandardným sprchovým
  • hadiciam
  • Minimálny odporúčaný tlak 1,0 baru
  • 5-farebný kartónový obal

Technológie a benefity

GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray

GROHE DreamSpray – vyvážený tok vody s rôznymi režimami prúdu

GROHE DreamSpray poskytuje dokonalú sprchu pri všetkých režimoch prúdu Technológia GROHE DreamSpray pozdvihne vašu sprchu na novú úroveň. Pokročilý systém, ktorý je súčasťou technológie DreamSpray, zaručuje vyvážený tok vody zo všetkých dýz nezávisle od zvoleného režimu prúdu. Vaša sprcha tak bude zakaždým komfortná a zážitková.
GROHE EcoJoy (Showers)

GROHE EcoJoy (sprchy)

GROHE EcoJoy – nízka spotreba, vysoký výkon

Sprchujte sa pomocou technológie GROHE EcoJoy úspornejšie, avšak rovnako výnimočne Technológia GROHE EcoJoy spája luxusný zážitok zo sprchovania a starostlivosť o životné prostredie. Spoločnosť GROHE pomocou technológie EcoJoy vytvorila sprchy, ktoré znižujú spotrebu vody až o 40 %, avšak stále poskytujú dokonalý zážitok. Zažite tú najlepšiu sprchu vášho života – a šetrite pri tom vodu aj peniaze

EcoButton

GROHE EcoButton

GROHE EcoButton zníži spotrebu vody na polovicu Stačí tlačidlo stlačiť a vaša spotreba vody sa okamžite zníži o 50 %

ShockProof

ShockProof

ShockProof – silikónový krúžok, ktorý sprchu chráni pred nárazmi Silikónový krúžok ShockProof ochráni vašu sprchu pred poškodením

Režim Rain

Režim Rain – sprchovanie v letnom daždi

Vychutnajte si prostredníctvom režimu Rain dokonalú sprchu. Sprchový režim prúdu Rain je zárukou dokonalého uvoľnenia. Simulácia vlahého letného dažďa odplaví všetok stres a napätie náročného pracovného dňa. Režim prúdu GROHE Rain predstavuje ten najprirodzenejší spôsob, ako si vychutnať vodu.

Režim SmartRain

Osviežujúci režim SmartRain na zníženie spotreby vody

Vychutnajte si luxusný režim SmartRain s nižšou spotrebou vody Rozmaznávajte svoje zmysly a šetrite vodou súčasne – pomocou nového režimu prúdu spoločnosti GROHE so zníženým prietokom. Režim SmartRain predstavuje sprchovanie ako žiadne iné – predstavte si uvoľňujúce kropaje stimulujúce ľahký letný dážď, avšak s vedomím, že jemnejší prúd vody znižuje spotrebu vody a chráni tým cenné prírodné zdroje. Kombinácia luxusnej í kúpeľne a ohľadu na životné prostredie.

SpeedClean (Showers)

SpeedClean (sprchy)

SpeedClean – dýzy proti usadzovaniu vodného kameňa, ktoré sa nikdy neupchajú Vyhnite sa pomocou technológie SpeedClean usadzovaniu vodného kameňa na sprchovej hlavici

Inner WaterGuide

Inner WaterGuide – izolácia pre sprchovanie bez rizika

Separované vnútorné rozvody na ochranu povrchu pred teplom Technológia Inner WaterGuide chráni vás aj chrómový povrch. Vnútorná izolačná vrstva zabraňuje povrchu pred tým, aby sa stal príliš horúcim. Toto opatrenie zároveň zaručí, že si batéria zachová svoj výnimočný vzhľad dlhšie.

Sprchové prúdy

Režim Rain Spray

Režim, ktorý upokojí vašu pokožku a myseľ. Rain predstavuje jemný a široký prúd vody. Tento bohatý a všeobímajúci prúd vody má rovnaký uspokojujúci efekt ako teplý letný dážď. Doprajte svojmu telu maximálne uvoľnenie a sviežosť a nechajte Rain Spray spláchnuť váš všetok stres a zlú energiu.

Vlastnosti

Typ batérietermostatická
SériaPRECISION FLOW
Montáž batérieklasická nástenná
Ovládanie batériekohútiková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Rozstup (mm)150
Príslušenstvosprchový set
Výbava batériesprchový set
Doprava ZADARMOÁno
Kampaň - záruky5 rokov predĺžená záruka na výrobok.
Predĺžená záruka v mesiacoch60
BonusÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Precision Flow sprchový set s termostatom na stenu, s tyčou 920 mm, chróm 34842000

Grohe Precision Flow sprchový set s termostatom na stenu, s tyčou 920 mm, chróm 34842000

Pri nakupe produktu ziskavate darcek v hodnote 48,73€ s DPH - Sklenena karafa Grohe Blue 1000ml s nerezovym vieckom. Platí len na nákup cez eshop domoss.sk

5 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii