VÝPREDAJ

RAVAK Set 2v1 dvere sprch posuv MATRIX MSDPS-120/80 L + bočná stena biela + Transparent 0WLG4100Z1RT01 - ROZBALENÝ TOVAR

RAVAK

353776

0WLG4100Z1RT01

Rozbalený produkt

Informácie o produktovom rade Luxusný posuvný kút vytvorený vďaka kombinácii sprchových dverí s pevnou stenou. Vyberte si jednotlivé diely podľa konkrétnych rozmerov vašej kúpe... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

399,00 €

-600,00 €

999,00 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Informácie o produktovom rade

Luxusný posuvný kút vytvorený vďaka kombinácii sprchových dverí s pevnou stenou. Vyberte si jednotlivé diely podľa konkrétnych rozmerov vašej kúpeľne a vytvorte si maximálne pohodlný priestor. Nezameniteľný dizajn s dominantnou hornou a bočnou lištou.

  • rozmery: 100 × 100, 100 × 80, 110 × 80, 120 × 80, 120 × 90 cm
  • typové vyhotovenie: ľavé a pravé (L/R)
  • farebné vyhotovenie : profily – biele, lesklé Alubright, Satin; držadlá a spojovacie prvky vo vyhotovení chróm
  • výplň z bezpečnostného skla: 6/8 mm; Transparent
  • výška výrobku: 195 cm
  • záruka: 5 rokov

Výrobok sa skladá zo sprchových dverí dvojdielnych (s jedným pevným a s jedným pohyblivým dielom, ktorý tvorí posuvné dvere) a z pevnej steny jednodielnej. Ľavý alebo pravý variant výrobku je daný smerom otvárania posuvných dverí pri pohľade zvonka. Montuje sa do obloženého rohu kúpeľne na vaničky Perseus Pro Chrome, Gigant Pro Chrome alebo priamo na podlahu so zabudovaným odtokovým žľabom či podlahovým vpustom.

Informácie o tomto variante

  • Hlavný rozmer : 120 cm
  • Dĺžka : 118,5-120,5 cm
  • Šírka : 78,5-80,5 cm
  • Výška : 195 cm
  • Orientácia : Ľavé
  • Prevedenie skla : Transparent
  • Materiál výplne : Sklo
  • Hrúbka výplne : 8/6 mm
  • Farba : Biela
RavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavakRavak

Špičkový české dizajnérske štúdio orientujúce sa na produktový dizajn, v ktorom vyznáva hlavne pravidlo nekomplikovaných riešení s jasnou myšlienkou. Svoju invenciu dodalo mnohým najobľúbenejším kúpeľňovým výrobkom RAVAK (Koncept Rosa, Koncept Chrome, Koncept 10°, Koncept Classic, Koncept Evolution). Taktiež spolupracoval so svetoznámymi značkami Narex a Electrolux. S výrobkami RAVAK sa pravidelne zúčastňuje na prestížnych súťažiach – nominovaný na cenu Czech Grand Design, výherca cien EDIDA, Top Design a Red Dot.

Kryštof Nosál - Zakladateľ štúdia Nosal Design.
Motto: Použitím jednoduchých prostriedkov sa snažím dosiahnuť maximálny účinok. Zjednodušením a odstránením všetkého nepotrebného vznikne výrobok, ktorý vnímame intenzívnejšie.

Vlastnosti

SériaMATRIX RAVAK
Hrúbka skla (mm)8
VýpredajÁno
Výška (cm)195
TOPÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

RAVAK Set 2v1 dvere sprch posuv MATRIX MSDPS-120/80 L + bočná stena biela + Transparent 0WLG4100Z1RT01 - ROZBALENÝ TOVAR

RAVAK Set 2v1 dvere sprch posuv MATRIX MSDPS-120/80 L + bočná stena biela + Transparent 0WLG4100Z1RT01 - ROZBALENÝ TOVAR

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii