Grohe Cube Ceramic WC sedátko so SoftClose alpská biela 39488000

GROHE

357234

39488000

Nový produkt

sedátko WC Cube Ceramic so SoftClose - s poklopom - SoftClose (funkcia pomalého sklápania) - jednoduchá demontáž WC sedátka - odnímateľné - materiál: duroplast - vrátane mo... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

146,92 €

-110,83 €

257,75 €

Pridať do porovnania

Detaily

WC doska GROHE Cube Ceramic – plynulé sklápanie SoftClose a mechanizmus rýchleho uvoľnenia pre jednoduchšiu údržbu

Dotiahnite svoju novú kúpeľňu či toaletu k dokonalosti prostredníctvom čistého kubistického produktu, ktorý vhodne doplní toaletu GROHE Cube Ceramic. Tento produkt je navrhnutý tak, aby dokonale doplnil rad sanitárnej keramiky GROHE Cube Ceramics, a je vyrobený z odolného Duroplastu. Mechanizmus rýchleho uvoľnenia potom značne uľahčuje údržbu. Plynulé sklápanie GROHE SoftClose navyše zaručuje, že sa doska aj veko sklápajú pozvoľne. Vyhnete sa tak hluku aj riziku uviaznutia prstov. Súčasťou balenia je upevňovacia súprava z antikorovej ocele.
GROHE Cube Ceramics – jednoznačné dizajnové posolstvo, ktoré je zárukou štýlovej a modernej kúpeľne. Ideálne na skombinovanie s nasledujúcimi WC radu GROHE Cube Ceramic: 3924400H, 3948400H alebo 3948500H.
Súprava obsahuje:
  • jednoduchá demontáž WC sedadla
  • odnímateľné
  • materiál: Duroplast
  • vrátane montážnej súpravy

Technológie a benefity

WC doska s rýchlym uvoľnením

Odstráňte WC dosku rýchlo a jednoducho pre jednoduché a dokonalé čistenie

WC doska s rýchlym uvoľnením pre upratovanie bez starostí Táto WC doska je pripevnená k WC prostredníctvom špeciálnych závesov umožňujúcich rýchle uvoľnenie. Vysunutie a zasunutie WC dosky je otázkou niekoľkých sekúnd.

WC doska SoftClose

Luxusní WC doska, ktorého sklápania je úplne tiché

WC doska GROHE SoftClose je dokonale tiché a bezpečné WC doska GROHE SoftClose sa pohybuje jemne a pomaly. Zaručuje tak, že kúpeľňa bude skutočnou oázou pokoja a uvoľnenia. Žiadny hluk spôsobený nárazmi WC dosky a žiadne riziko uviaznutie prstov pre deti.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Materiál sedátkaduroplast
SériaCUBE Ceramic
Dĺžka (cm)45.8
Šírka (cm)37.6
Iba na objednávkuÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Cube Ceramic WC sedátko so SoftClose alpská biela 39488000

Grohe Cube Ceramic WC sedátko so SoftClose alpská biela 39488000

16 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii