DOPRAVA ZADARMO

GROHE SENSE predlžovací set pre inteligentný detektor úniku vody 22506LN0

GROHE

352394

22506LN0

Nový produkt

GROHE Sense predlžovací set pre inteligentný detektor úniku vody, pre ťažko dostupné miesta, pre umiestnenie na rovný povrch alebo inštaláciu na stenu Prevedenie: - materiá... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

40,30 €

-30,40 €

70,69 €

Pridať do porovnania

Detaily

Detekcia úniku vody pre horšie dostupné miesta – snímač GROHE Sense s predlžovacím adaptérom

Privítajte GROHE Sense, inovatívny vodný senzor! Predlžovacia súprava GROHE Sense predlžuje dosah systému GROHE Sense pomocou adaptéra a vzdialeného snímača, ktorý je možné jednoducho viesť aj na horšie dostupné miesta, napríklad pod práčkou. Samotný snímač GROHE Sense (22505LN0) je nutné zakúpiť zvlášť.
Kábel má dĺžku 1,2 metra a na jeho konci sa nachádza adaptér, snímač, ktorý je možné pripevniť napríklad na stenu, aby bol jeho svetelný indikátor ľahko viditeľný. Technológia, ktorá sa nachádza vnútri systému GROHE Sense, okamžite deteguje vodu tam, kde by nemala byť, a navyše meria teplotu a vlhkosť v miestnosti. Hneď ako snímač deteguje priesak, okamžite sa rozbliká červený indikátor na čelnom paneli z akrylového skla a rozoznie sa bzučiak. Vy tak budete mať príležitosť včas zareagovať.
Snímač GROHE Sense je pripojený k bezdrôtovej sieti Wi-Fi, takže vás upozorní takisto formou notifikácie na smartfóne a e-maile. Systém je nesmierne jednoduché inštalovať. Stačí k snímaču GROHE Sense pripevniť predlžovaciu súpravu, pripevniť ho na stenu a položiť adaptér na podlahu. Potom si prevezmite aplikáciu GROHE Sense, zaregistrujte sa, nasledujte jednoduché inštrukcie a za menej ako minútu je vaša domácnosť chránená.
Budete získavať každodenné informácie o teplote a vlhkosti, takže budete môcť včas podniknúť príslušné opatrenia na zníženie rizika tvorby kondenzácie alebo námrazy. Ak chcete zaistiť monitorovanie celej domácnosti, od luxusnej rodinnej kúpeľne po pivničnú dielňu, môžete ju rozšíriť o ďalšie produkty z radu inteligentných systémov GROHE Sense.
Snímač GROHE Sense je jedinečný, štýlový a používateľsky prívetivý spôsob, akým dosiahnuť dokonalú dôveru v zabezpečení domácnosti. GROHE Sense: Skôr, ako sa kvapka zmení na povodeň!
Súprava obsahuje:

    Galéria obrázkov

    Predĺžená záruka 5 rokov

    Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

    Vlastnosti

    SériaSENSE
    Doprava ZADARMOÁno

    Hodnotenia

    Napíšte názor

    GROHE SENSE predlžovací set pre inteligentný detektor úniku vody 22506LN0

    GROHE SENSE predlžovací set pre inteligentný detektor úniku vody 22506LN0

    4 ďalších produktov z tejto série

    20 ďalších produktov v rovnakej kategórii