DOPRAVA ZADARMO

KEUCO PLAN set doplnkov držiak na WC papier + WC kefa + háčik čierna 19701371490

KEUCO

422488

19701371490

Nový produkt

Keuco 3-dielna súprava WC príslušenstva v čiernom matnom prevedení Hľadáte elegantný a štýlový spôsob, ako doplniť vašu kúpeľňu? Elegantná 3-dielna súprava WC príslušenstva K... zobraziť viac
Skladom: 3 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 3 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

129,90 €

-84,54 €

214,44 €

Detaily

Keuco 3-dielna súprava WC príslušenstva v čiernom matnom prevedení

Hľadáte elegantný a štýlový spôsob, ako doplniť vašu kúpeľňu? Elegantná 3-dielna súprava WC príslušenstva Keuco v čiernom matnom prevedení obsahuje základné kúpeľňové doplnky, ktoré vám uľahčia každodenný život. Obsahuje držiak na toaletný papier s otvoreným dizajnom pre rýchlu a jednoduchú výmenu rolky, súpravu WC kefy, aby ste mohli mať vždy žiarivo čistú toaletu a háčik, aby bol váš župan alebo uterák pripravený na vhodnom mieste. Všetky sú v čiernom matnom prevedení, čo im dodáva moderný minimalistický vzhľad, ktorý sa skvele hodí k ostatným čiernym doplnkom a čiernym batériám a sprchám vo vašej kúpeľni.

Nástenný dizajn je vhodný do kúpeľne akejkoľvek veľkosti, pretože môžete využiť nevyužitý priestor na stene namiesto toho, aby ste zaberali cennú podlahovú plochu. Všetky nástenné úchytky sú skryté, čo zaisťuje dokonalý vzhľad. Dodávané montážne materiály sú odolné voči korózii. Navyše sa na súpravu výrobca poskytuje 5-ročnú záruku, takže si môžete byť istí, že obstojí v skúške času. Táto luxusná súprava vyrobená v Nemecku určite pozdvihne dekoráciu vašej kúpeľne a ušetrí vám peniaze.

  • Povrchová úprava: Matná čierna
  • Sada obsahuje: držiak na toaletný papier, súpravu toaletnej kefy, háčik na župan
  • Vrátane montážneho materiálu
  • 5-ročná záruka
  • Vyrobené v Nemecku

Vlastnosti

SériaPLAN
Farba - všeobecnáčierna
Farba doplnkumatná čierna
Doprava ZADARMOÁno
Variantmatná čierna
Typ doplnkunástenný
Montáž doplnkuvŕtaním

Hodnotenia

Napíšte názor

KEUCO PLAN set doplnkov držiak na WC papier + WC kefa + háčik čierna 19701371490

KEUCO PLAN set doplnkov držiak na WC papier + WC kefa + háčik čierna 19701371490

10 ďalších produktov z tejto série

3 ďalších produktov v rovnakej kategórii