VÝPREDAJ

BLANCO SUBLINE 350/350-U drez káva 516292 - ROZBALENÝ TOVAR

BLANCO

252142

516292RT01

Rozbalený produkt

Stav tovaru: rozbalený, bez originálnej krabice, 100% funkčnýPopis produktu Dizajnový rad pre spodnú stavbu v SILGRANIT® Maximálna veľkosť nádoby vďaka optimálnej technológii... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 1 ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

159,00 €

-290,00 €

449,00 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Stav tovaru: rozbalený, bez originálnej krabice, 100% funkčnýPopis produktu Dizajnový rad pre spodnú stavbu v SILGRANIT® Maximálna veľkosť nádoby vďaka optimálnej technológii upevnenia Elegantná a hygienická: skrytý prepad C-overflow® Mimoriadna voľnosť plánovania vďaka mnohým možnostiam kombinovania Priestorovo úsporné odtokové armatúry, 3 1 '' ventily v koši, C- Overflow®, upevňovacia sada, pochrómované ovládanie ťažného gombíka (vyvŕtaný otvor 14 mm nie je súčasťou dodávky).

Vlastnosti

SériaNezadaná
Farbakávová
Farba - všeobecnáHnedá
VýpredajÁno
Materiál drezugranit
Montáž drezupod pracovnú dosku
Prevedenie drezudvojdrez
TOPÁno
Varianthneda

Hodnotenia

Napíšte názor

BLANCO SUBLINE 350/350-U drez káva 516292 - ROZBALENÝ TOVAR

BLANCO SUBLINE 350/350-U drez káva 516292 - ROZBALENÝ TOVAR

22 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii