DOPRAVA ZADARMO

Grohe Arena Cosmo ovládacie tlačítko WC vertikál chróm, 38844000

GROHE

262914

38844000

Nový produkt

Arena Cosmopolitan ovládacie tlačidlo -pre duálne splachovanie alebo funkciu start/stop -pre pneumatický vypúšťací ventil AV1 vertikálna montáž -156 x 197 mm -vyrobené z ABS -te... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

58,73 €

-44,30 €

103,03 €

Pridať do porovnania

Detaily

GROHE Arena Cosmopolitan: Moderný štýl sa stretáva s inovatívnou technológiou, ktorá zníži spotrebu vody

Toto elegantné splachovacie tlačítko Arena Cosmopolitan je pre spoločnosť GROHE, svetového lídra na poli sanitárnych technológií, vstupenkou do sveta prémiových splachovacích technológií. Je kombinaciou dvoch tradičných tvarov GROHE – obdĺžnika a oválu – vytvárajúcich štýlový dizajn, ktorý dokonale doplní každú modernú kúpeľňu. Toto splachovacie tlačítko je k dispozícii v štandardnej veľkosti (156 × 197 × 10 mm) a jeho odolný povrch GROHE StarLight je veľmi ľahko čistiteľný. A myslí tiež na ekológiu! Systém duálneho splachovánia vám umožňuje zvoliť objem spláchnutia, a to 3 alebo 6 litrov (prípadne 3 a 4,5 l pri niektorej sanitárnej keramike), a prerušiť splachovánie stisknutím menšieho tlačítka. Duálny splachovací systém GROHE EcoJoy umožňuje znížiť spotrebu vody až o 50 %. Inštalácia vyžaduje separátnu revíznu šachtu, avšak je jednoduchá a nebudete potrebovat ani náradie. Splachovacie tlačítko GROHE Arena Cosmopolitan – vylepšenie kúpeľne, ktoré vyvažuje sofistikovaný štýl a vysoký výkon, na ktorý sa budete môcť spolahnúť.
Súprava obsahuje:
  • pre pneumatický odtokový ventil AV1
  • vertikálna montáž
  • 156 x 197 mm
  • vyrobené z ABS
  • GROHE EcoJoy technológia pre nízku
  • spotrebu vody a perfektný prietok
  • chrómový povrch s GROHE StarLight

Technológie a benefity

GROHE StarLight

GROHE StarLight

GROHE StarLight – blyšťavý povrch, ktorý sa mimoriadne ľahko čistí

GROHE StarLight – žiarivý chrómový povrch s jednoduchou údržbou Vďaka odolnému chrómovému povrchu GROHE StarLight si batéria vždy zachová svoj bezchybný žiarivý vzhľad – žiadne usadeniny, škrabance alebo stopy vodného kameňa. Tento nádherný povrch je odolný voči poškrabaniu, takže si zachová svoj pôvodný vzhľad s minimom údržby.
GROHE EcoJoy (WC)

GROHE EcoJoy (splachovacie nádrže)

GROHE EcoJoy – ekologická technológia šetriaca vodu

Technológia GROHE EcoJoy šetrí vodou aj rodinnými financiami Úsporná technológia GROHE EcoJoy znižuje spotrebu vody pri splachovaní až o 50 %. Súčasťou tohto splachovacieho systému sú dve tlačidlá, ktoré umožňujú výber z dvoch objemov spláchnutia – 3 alebo 6 litrov (prípadne 3 alebo 4,5 litra, v závislosti od keramického tela). Môžete taktiež prerušiť splachovanie v jeho priebehu.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

SériaARENA COSMOPOLITAN
Typ tlačítkapre WC
Farbachróm
Ovládanie tlačítkana dve splachovania
Materiál tlačítkaplast
Technológia ovládaniapneumatické
Doprava ZADARMOÁno
Variantchróm

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Arena Cosmo ovládacie tlačítko WC vertikál chróm, 38844000

Grohe Arena Cosmo ovládacie tlačítko WC vertikál chróm, 38844000

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii