Grohe Euro Ceramic WC kombi misa Rimless, Triple Vortex, alpská biela s PureGuard 3933800H

GROHE

363667

3933800H

Nový produkt

HYGIENICKÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA S JEDNODUCHOU ÚDRŽBOU A VÝKONNÉ, TICHÉ SPLACHOVANIE – TO JE PODLAHOVÉ DVOJDIELNE WC GROHE EURO CERAMIC V SKRATKE. Dosiahnite prostredníctvom podl... zobraziť viac
Skladom: 1 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 1 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

215,16 €

-162,31 €

377,47 €

Pridať do porovnania

Kúpte tento produkt v sete a ušetrite ešte viac

Príslušenstvo

Detaily

HYGIENICKÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA S JEDNODUCHOU ÚDRŽBOU A VÝKONNÉ, TICHÉ SPLACHOVANIE – TO JE PODLAHOVÉ DVOJDIELNE WC GROHE EURO CERAMIC V SKRATKE.


Dosiahnite prostredníctvom podlahového dvojdielneho WC GROHE Euro Ceramic s výkonným splachovaním a ľahko udržiavateľným keramickým poťahom kúpeľňu, ktorej údržba bude otázkou niekoľkých krátkych okamihov. WC disponuje univerzálnym sifónom na pripojenie vodorovného aj zvislého odpadového kolena a meria 670 × 375 mm. Toaleta sa môže pochváliť aj bezokrajovou konštrukciou, ktorá nedáva šancu žiadnym baktériám a nečistotám. Splachovací systém Triple Vortex pomocou troch vodných trysk vytvára tichý, výkonný a uzavretý vodný vír, ktorý vyčistí každý kout toaletnej misy. Barevné spracovanie Alpine White a prvotriedne keramický povrch, ktorý je podčiarknutý nepriľnavou glazúrou GROHE ProGuard a antibakteriálnou GROHE HyperClean, ktorej prirodzene antibakteriálne ióny striebra zabraňujú množeniu a výskytu až 99,9% všetkých baktérií. Objem spláchnutia je 5/3 litra a súčasťou dodávky WC je upevňovacia súprava (L-svorky).

Splachovaciu nádrž je nutné objednať zvlášť. Svoju vysnenú a esteticky zjednotenú kúpeľňu môžete teraz jednoducho uviesť do reality vďaka tomu, že sanitárna keramika GROHE Euro Ceramics je dokonale zladená so splachovacími tlačidlami GROHE Arena Cosmopolitan a inštalačnými systémami GROHE Rapid SL. Voľbou sanitárnej keramiky GROHE môžete ťažiť z know-how svetového experta na vodovodné batérie, spoločnosti GROHE, az viac ako storočnej skúsenosti a technologickej expertízy japonského výrobcu LIXIL, lídra na poli povrchových technológií. Sanitárna keramika GROHE Euro Ceramic – praktické funkcie a moderný dizajn, ktorý skvele doplní váš životný štýl. Ideálne v kombinácii s WC doskou GROHE Euro Ceramic s technológiou SoftClose (39330000) alebo doskou GROHE Euro Ceramic (39331000) a so splachovacou nádržou GROHE Euro Ceramic so spodným (39332000) alebo bočným (3933).

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • univerzálny výpust
  • GROHE Triple Vortex technológia trojitého splachovania hlboké splachovanie
  • hlboké splachovanie
  • záchodová misa bez okrajového splachovacieho kruhu (rimless)
  • objem spláchnutia 3/5 l
  • vrátane montážnej súpravy
  • nádržku je nutné objednať zvlášť
  • glazovaná hladká keramika
  • spodná skrytá inštalácia
  • GROHE PureGuard žiarivo biela keramika s antibakteriálnymi iónmi zabraňujúcimi rastu baktérií
  • kompatibilní s WC sedátky 39 330 001 (softclose) a 39 331 001

Inovatívne vírivé splachovanie GROHE Triple Vortex

Vlastnosti

Typ WCstojace
SériaEURO Ceramic
Vývod WCvariabilný
Technológia splachovaniaTripleVortex
Povrchová úpravaÁno
Dizajn keramikyoblý
Farba keramikyalpská biela
Iba na objednávkuÁno
TOPÁno
Úsporný spotrebičáno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Euro Ceramic WC kombi misa Rimless, Triple Vortex, alpská biela s PureGuard 3933800H

Grohe Euro Ceramic WC kombi misa Rimless, Triple Vortex, alpská biela s PureGuard 3933800H

21 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii