DOPRAVA ZADARMO

Grohe Bau Ceramic sedátko WC so SoftClose a QuickRelease biele 39493000

GROHE

357376

39493000

Nový produkt

WC DOSKA GROHE BAU CERAMIC – S FUNKCIOU PLYNULÉHO SKLÁPANIA SOFTCLOSE A MECHANIZMOM RÝCHLEHO UVOĽNENIA PRE ĽAHKÉ ČISTENIE Dotiahnite svoju novú kúpeľňu k dokonalosti prostre... zobraziť viac
Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 0 ks
sklad DOMOSS: 5 a viac ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

67,69 €

-51,06 €

118,75 €

Pridať do porovnania

Kúpte tento produkt v sete a ušetrite ešte viac

Príslušenstvo

Detaily

WC doska GROHE Bau Ceramic – s funkciou plynulého sklápania SoftClose a mechanizmom rýchleho uvoľnenia pre ľahké čistenie

Dotiahnite svoju novú kúpeľňu k dokonalosti prostredníctvom premysleného dizajnu a jednoduchého použitia v podobe extra tenkej WC dosky GROHE Bau Ceramic s vekom. Doska je vyrobená z odolného duroplastu a obsahuje funkciu rýchleho uvoľnenia prostredníctvom špeciálnych závesov umožňujúcich rýchle vysunutie. To značne uľahčuje údržbu. Doska je zároveň dokonale zladená s radom sanitárnej keramiky GROHE Bau Ceramic. Funkcia plynulého sklápania SoftClose, ktorou je vybavená tak samotná doska, ako veko, znižuje hluk a eliminuje riziko uviaznutia prstov. Súčasťou balenia je taktiež montážna súprava z antikorovej ocele. Voľbou sanitárnej keramiky GROHE môžete ťažiť z know-how svetového experta na vodovodné batérie, spoločnosť GROHE, a z viac než storočnej skúsenosti a technologickej expertízy japonského výrobcu LIXIL, lídra na poli povrchových technológií. GROHE Bau Ceramics – nadčasový dizajn a všestranná kvalita do každej kúpeľne.
Ideálne v kombinácii s podlahovými WC GROHE Bau Ceramic alebo s nástenným závesným variantom (39427000).
Súprava obsahuje:
  • jednoduchá demontáž WC sedadla
  • odnímateľné
  • materiál: Duroplast
  • vrátane montážnej súpravy

Technológie a benefity

WC doska s rýchlym uvoľnením

Odstráňte WC dosku rýchlo a jednoducho pre jednoduché a dokonalé čistenie

WC doska s rýchlym uvoľnením pre upratovanie bez starostí Táto WC doska je pripevnená k WC prostredníctvom špeciálnych závesov umožňujúcich rýchle uvoľnenie. Vysunutie a zasunutie WC dosky je otázkou niekoľkých sekúnd.

WC doska SoftClose

Luxusní WC doska, ktorého sklápania je úplne tiché

WC doska GROHE SoftClose je dokonale tiché a bezpečné WC doska GROHE SoftClose sa pohybuje jemne a pomaly. Zaručuje tak, že kúpeľňa bude skutočnou oázou pokoja a uvoľnenia. Žiadny hluk spôsobený nárazmi WC dosky a žiadne riziko uviaznutie prstov pre deti.

Galéria obrázkov

Predĺžená záruka 5 rokov

Spoločnosť Grohe poskytuje na tento produkt päťročnú záruku​. Úplné znenie záručných podmienok nájdete tu.

Vlastnosti

Materiál sedátkaduroplast
SériaBau Ceramic
Funkcia QuickReleaseÁno
Dĺžka (cm)45.9
Šírka (cm)36.2
Doprava ZADARMOÁno

Hodnotenia

Napíšte názor

Grohe Bau Ceramic sedátko WC so SoftClose a QuickRelease biele 39493000

Grohe Bau Ceramic sedátko WC so SoftClose a QuickRelease biele 39493000

20 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii