DOPRAVA ZADARMO

Ravak 10° sprchová batéria TD 066.00 pod omietku, pre R-box, chróm X070071

RAVAK

343556

TD06600

Nový produkt

Informácie o produktovom rade TD 066.00 Svojim uložením na stene sa armatúra o 10° mierne nakláňa k užívateľovi. Ovládanie je tak ešte príjemnejšie, design ešte ústretovejší a ... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

108,80 €

-19,20 €

128,00 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Informácie o produktovom rade

TD 066.00 Svojim uložením na stene sa armatúra o 10° mierne nakláňa k užívateľovi. Ovládanie je tak ešte príjemnejšie, design ešte ústretovejší a vaša spokojnosť ešte väčšia. Batéria je pripravená pre použitie inštalačného telesa R-box, ktorý významne uľahčuje prácu a zlepšuje výsledok celého diela.

  • kartuša (priemer, materiál): 35 mm, keramická
  • záruka na batériu: 5 rokov
  • vhodné: do sprchových kútov s jednou sprchou alebo k vani s napúšťaním prepadem, bez možnosti sprchovania

Pre ucelené riešenie a designový súlad kúpeľne doporučujeme batérie 10° kombinovať s ostatnými výrobkami konceptu 10° a ďalším príslušenstvom RAVAK. Na vonkajšie čištenie doporučujeme používať prípravok RAVAK Cleaner Chrome. Základné teleso pre podomietkové batérie R-box RB 070.50 nie je súčasťou batérie, je nutné ju dokúpiť. R-box obsahuje materiál pre prichytenie k stene, nezahrňuje prípojky pre vedenie vody ani iný vodoinštalačný materiál. R-box obsahuje pracovný plastový krycí diel vnútorného tela batérie uloženého v R-boxe, ktorý aj pri demontáži vrchného dielu batérie zachováva rozvod vody v kúpeľni plne funkčný. Prostredníctvom tohoto plastového dielu možno rozvod vody odvzdušniť, bez odstávky vody. R-box má jasne šípkou označenú hornú časť výrobku, pre správnu orientáciu vlastného tela batérie.

Informácie o tomto variante

  • Farba : Lesklý chróm
RavakRavakRavakRavakRavak

Špičkový české dizajnérske štúdio orientujúce sa na produktový dizajn, v ktorom vyznáva hlavne pravidlo nekomplikovaných riešení s jasnou myšlienkou. Svoju invenciu dodalo mnohým najobľúbenejším kúpeľňovým výrobkom RAVAK (Koncept Rosa, Koncept Chrome, Koncept 10°, Koncept Classic, Koncept Evolution). Taktiež spolupracoval so svetoznámymi značkami Narex a Electrolux. S výrobkami RAVAK sa pravidelne zúčastňuje na prestížnych súťažiach – nominovaný na cenu Czech Grand Design, výherca cien EDIDA, Top Design a Red Dot.

Kryštof Nosál - Zakladateľ štúdia Nosal Design.
Motto: Použitím jednoduchých prostriedkov sa snažím dosiahnuť maximálny účinok. Zjednodušením a odstránením všetkého nepotrebného vznikne výrobok, ktorý vnímame intenzívnejšie.

Vlastnosti

Typ batérieklasická
Séria10°
Montáž batériepodomietková
Ovládanie batériepáková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Doprava ZADARMOÁno
Počet odberných miest1 odberné miesto

Hodnotenia

Napíšte názor

Ravak 10° sprchová batéria TD 066.00 pod omietku, pre R-box, chróm X070071

Ravak 10° sprchová batéria TD 066.00 pod omietku, pre R-box, chróm X070071

24 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii