DOPRAVA ZADARMO

Ravak 10° vaňová batéria TD 061.00 s telesom pod omietku, chróm X070068

RAVAK

343555

TD06100

Nový produkt

Informácie o produktovom rade TD 061.00 Svojim uložením na stene sa armatúra o 10° mierne nakláňa k užívateľovi. Ovládanie je tak ešte príjemnejšie, design ešte ústretovejší a ... zobraziť viac
Na objednávku
Termín odoslania upresníme. Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

125,80 €

-22,20 €

148,00 €

Pridať do porovnania

Detaily

Informácie o produktovom rade

TD 061.00 Svojim uložením na stene sa armatúra o 10° mierne nakláňa k užívateľovi. Ovládanie je tak ešte príjemnejšie, design ešte ústretovejší a vaša spokojnosť ešte väčšia.

  • kartuša (priemer, materiál): 35 mm, keramická
  • prevedenie: s prepínačom, s vlastným podomietkovým telesom - nie je určená pre R-box
  • záruka na batériu: 5 rokov
  • vhodné: k vaniam (napúšťanie prepadom a vývod pre ručnú sprchu) alebo pre sprchové kúty, ktoré majú pevnú a ručnú sprchu

Pre ucelené riešenie a designový súlad kúpeľne doporučujeme batérie 10° kombinovať s ostatnými výrobkami konceptu 10° a ďalším príslušenstvom RAVAK. Na vonkajšie čištenie doporučujeme používať prípravok RAVAK Cleaner Chrome.

Informácie o tomto variante

  • Farba : Lesklý chróm
RavakRavakRavak

Špičkový české dizajnérske štúdio orientujúce sa na produktový dizajn, v ktorom vyznáva hlavne pravidlo nekomplikovaných riešení s jasnou myšlienkou. Svoju invenciu dodalo mnohým najobľúbenejším kúpeľňovým výrobkom RAVAK (Koncept Rosa, Koncept Chrome, Koncept 10°, Koncept Classic, Koncept Evolution). Taktiež spolupracoval so svetoznámymi značkami Narex a Electrolux. S výrobkami RAVAK sa pravidelne zúčastňuje na prestížnych súťažiach – nominovaný na cenu Czech Grand Design, výherca cien EDIDA, Top Design a Red Dot.

Kryštof Nosál - Zakladateľ štúdia Nosal Design.
Motto: Použitím jednoduchých prostriedkov sa snažím dosiahnuť maximálny účinok. Zjednodušením a odstránením všetkého nepotrebného vznikne výrobok, ktorý vnímame intenzívnejšie.

Vlastnosti

Typ batérieklasická
Séria10°
Montáž batériepodomietková
Ovládanie batériepáková
Farba - všeobecnáchróm
Farba batériechróm
Doprava ZADARMOÁno
Počet odberných miest2 odberné miesta

Hodnotenia

Napíšte názor

Ravak 10° vaňová batéria TD 061.00 s telesom pod omietku, chróm X070068

Ravak 10° vaňová batéria TD 061.00 s telesom pod omietku, chróm X070068

24 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii