VILLEROY & BOCH X-Plane 60 x 120 cm dlažba krémová matná Rekt 2357ZM10

239773

2357ZM10

Nový produkt

dlažba X-PLANE 60 x 120 cm matná krémováVilbostoneplus - je povrchová úprava, ktorá zlepšuje povrch dlažby. Počas výrobného procesu dochádza k vypĺňaniu mikropórov v dlažbe a ... zobraziť viac
Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 0 m²
sklad DOMOSS: 86 m²
štúdiá DOMOSS: 0 m²
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

41,61 €
(28.9 €/m²)

-38,50 €

80,11 €

Pridať do porovnania

Uvedená cena je za balenie.
Jedno balenie obsahuje 1.44 m².
Pri zadanom množstve Vám bude dodaných:

Detaily

dlažba X-PLANE 60 x 120 cm matná krémováVilbostoneplus - je povrchová úprava, ktorá zlepšuje povrch dlažby. Počas výrobného procesu dochádza k vypĺňaniu mikropórov v dlažbe a tým sa stáva štruktúra povrchu takto upravenej dlažby ľahšie udržiavateľná a odolná voči fľakom a nečistotám. Šetrí čas a námahu spojenú s údržbou, VILLEROY BOCH ,

VILLEROY & BOCH X-plane 

Obklady a dlažby X-Plane sú svojim autentickým cementovým vzhľadom a nadčasovo moderným dizajnom tým pravým riešením pre súčasný štýl bývania. Tieto krásne ladia s oceľou, cementom a je tiež vhodná ako kontrast ku všetkým prírodným materiálom. Dlaždice sú vyrábané v matnom povrchu s jemnými kovovými iskričkami. Pre dlažbu X-Plane je charakteristický protišmyk R10, čo znamená, že dlažba je vhodná do kúpeľní, kuchýň ale aj technických miestností. Dlažba je mrazuvzdorná, protišmyková, odolná voči poveternostným vplyvom, jej farba sa nemení ani po rokoch. A práve vďaka tomu môžete obklad a dlažbu X-Plane použiť v interiéri aj v exteriéri. Výsledkom je sofistikovaná harmónia, ktorá slúži ako základ pre kvalitu života a štýlové obytné a pracovné priestory.

Nemecký výrobca obkladov a dlažieb ponúka v sérii X-Plane širokú škálu farieb od bledšieho odtieňa Creme až po najtmavší odtieň Black. Všetky odtiene sa vyrábajú vo viacerých rozmeroch, ktoré môžete ľubovoľne kombinovať(30x30, 30x60, 7,5x60, 15x60, 60x60, 75x75, 30x120, 60x120  a veľkoformát 120 x 260 cm). Vďaka tejto ponuke máte veľa štýlových možností a vďaka organickému vzhľadu môžete vášmu domovu dodať nádych prírody. Použitím rovnakej dlažby zo série vonkajších dlažieb X-Plane OUTDOOR, jednoducho vytvoríte plynulý prechod medzi okolitým prostredím, terasou a vašim domovom. 

Pri výrobe dlaždíc všetkých odtieňov a formátov sa používa patentovaná technológia Vilbostone Plus.

Vzorkovník farieb

Jedinečná povrchová úprava Vilbostone Plus

Villeroy & Boch je nielen špecialistom na výrobu sanitárnej keramiky, ale taktiež aj keramických obkladov a dlažieb. Nemecký výrobca sa pri vývoji a výrobe svojich produktov zameriava predovšetkým na kvalitu spracovania, trvanlivosť a vysokú odolnosť. Pri obkladoch a dlažbách je výsledkom povrchová úprava Vilbostone Plus. Pri výrobe je povrch dlaždíc ošetrený s cieľom uzatvorenia mikropórov vzniknutých pri výrobnom procese, čím sa povrch dlaždíc zušľachtí. Dlaždice sú ošetrené už od výroby a nie je nutné ich dodatočne impregnovať ako je to u dlaždíc iných výrobcov. Povrch dlaždíc odpudzuje nečistoty, zaisťuje vysokú odolnosť voči nežiaducim nečistotám a sfarbeniu.

Vilbostone Plus je dostupný pre širokú ponuku rôznych povrchových vzorov s jedinečným farebným efektom, matný, lesklý či lappato(pololesklý) vzhľad, dlaždice všetkých formátov a v rôznych triedach odolnosti voči pošmyknutiu.

Medzi ďalšie výhody keramických obkladov a dlažieb Villeroy & Boch patria: jednoduchá údržba, sú úsporné, odolné voči chemikáliám, mrazuvzdorné ideálne pre podlahové kúrenie.

Ekvivalentom pre obklady je povrchová úprava CeramicPlus.

Vlastnosti

Menovitý rozmer (cm)60x120
SériaX-PLANE
Farba obklad/dlažbakrémová
MrazuvzdornéÁno
Povrchmatný
Vzhľadcement
Použitieinteriér/exteriér
RektifikovanéÁno
Protišmyk dlažbyR10 interier/exterier
ReliéfNie
Druh tovarudlažba/obklad
Presný rozmer (mm)597 x 1197 x 10
Materiál tovarugres
Hrúbka (mm)10
Množstvo v balení1.44 m2

Hodnotenia

Napíšte názor

VILLEROY & BOCH X-Plane 60 x 120 cm dlažba krémová matná Rekt 2357ZM10

VILLEROY & BOCH X-Plane 60 x 120 cm dlažba krémová matná Rekt 2357ZM10

15 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii