DOPRAVA ZADARMO

Hansgrohe Pulsify Select ručná sprcha 105 3jet Relaxation EcoSmart chróm, 24111000

HANSGROHE

404371

24111000

Nový produkt

Komfortný spôsob šetrenia vodou: Sprchová hlavica Pulsify Select s prúdom PowderRain Sprchová hlavica Pulsify Select 105 Relaxation EcoSmart od firmy hansgrohe s tromi typm... zobraziť viac
Skladom: viac ako 5 ks predajňa Piešťany: 5 a viac ks
sklad DOMOSS: 0 ks
štúdiá DOMOSS: 0 ks
Kedy dostanem tento tovar?

Objednávky vytvorené do 11. hodiny so spôsobom platby na dobierku odosielame do dvoch pracovných dní. Doručovanie zásielok zabezpečujú kuriérske spoločnosti. Týka sa to produktov skladom u nás (nie skladom u dodávateľa). Pri tovare zaplatenom platbou kartou alebo bankovým prevodom je tovar expedovaný po pripísaní platby na bankový účet. Ak sa tovar nachádza na kuchynskom / kúpeľňovom štúdiu s popisom - ROZBALENÝ KUS, je nutné počítať s dodaním najskôr o 1-2 týždne.

Ide o vystavený tovar?

Pri tovare uvedenom v počte iba 1 ks na predajni (PN, SI, DK) sa jedná o VYSTAVENÝ KUS
Vystavený výrobok je nový, nepoužívaný výrobok vybalený z obalu. Vieme preveriť stav výrobku a pripraviť na expedíciu. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak).

Chcem vypracovať cenovú ponuku, čo mám spraviť?

30,02 €

-20,02 €

50,04 €

Kúpte tento produkt v sete a ušetrite ešte viac

Príslušenstvo

Detaily

Komfortný spôsob šetrenia vodou: Sprchová hlavica Pulsify Select s prúdom PowderRain

Sprchová hlavica Pulsify Select 105 Relaxation EcoSmart od firmy hansgrohe s tromi typmi prúdov uspokojí túžbu po úspornom a zároveň príjemnom sprchovaní. Funkcia hansgrohe EcoSmart totiž obmedzí spotrebu vody na max. 9 l/min, a to aj pri vysokom tlaku vody. Stačí sa len pozrieť na nový typ disku vodných lúčov v modernej grafitovej sivej a je to jasné: rad Pulsify je zameraný na používateľa. Trysky tejto sprchovej hlavice s priemerom 105 mm sú usporiadané do niekoľkých sústredných kružníc, takže pripomínajú jemné pohyby vody. Vďaka nadčasovému kruhovému dizajnu a vynikajúcemu spracovaniu v osvedčenej kvalite spoločnosti hansgrohe je rad Pulsify štýlovým doplnkom akejkoľvek kúpeľne.

Rôzne typy prúdov sa prepínajú tlačidlom (Select): Prúd hansgrohe PowderRain jemne zahalí telo do závoja z tých najjemnejších kvapôčok. Prúd IntenseRain používateľa povzbudí a je ideálny na spláchnutie šampónu. Výdatný masážny prúd na vás zapôsobí svojou silou.

Premyslené detaily pre dlhotrvajúce potešenie zo sprchovania

Ergonomická rukoväť sa príjemne drží. Vďaka vnútornému vedení vody sa neprehreje ani pri dlhom sprchovanie. Preplachovateľný filter zaistí spoľahlivú a dlhodobú funkčnosť: Zachytí nečistoty ešte pred tým, ako sa dostanú do sprchovej hlavice. Po osprchovaní je možné vodný kameň odstrániť jednoduchým utrením silikónových výstupkov sprchovej hlavice (QuickClean).

Ďalšie charakteristiky:

  • Lesklý vzhľad: Brilantná chrómová povrchová úprava, ktorá sa ľahko čistí, nadchne svojím trvalým leskom.
  • Funguje so štandardnou prípojkou akejkoľvek bežne dostupnej sprchovej hadice (veľkosť G ½, DN15).
  • Popredajná záruka: Náhradné diely budú dostupné ešte 15 rokov po ukončení výroby príslušného radu.
  • veľkosť sprchovej hlavice: 105 mm
  • typ prúdu: PowderRain, IntenseRain, masážny prúd
  • striedanie typu prúdu: pohodlné prepínanie pomocou Select tlačidla
  • maximálna rýchlosť prietoku pri tlaku 3 bary: 8,2 l/min
  • rýchlosť prietoku PowderRain prúdu (pri tlaku 3 bary): 8,2 l/min
  • rýchlosť prietoku masážneho prúdu (pri tlaku 3 bary): 7,7 l/min
  • rýchlosť prietoku IntenseRain prúdu (pri tlaku 3 bary): 7,8 l/min
  • tlak pri minimálnom prietoku: 1,2 bar
  • s vnútorným vedením vody
  • umývateľná vložka filtra
  • spojovací závit G ½
  • vhodné pre prietokové ohrievače vody
  • trieda hluku: I
  • trieda prietoku: Z

Technológie

hansgrohe Select - Tlačidlo, ktorého sa nebudete chcieť vzdať

Doprajte si zaslúžený komfort pri každodenných činnostiach v kúpeľni. Uľahčite si ovládanie vody prostredníctvom využívania techniky Select. A to jednoduchým stlačením tlačidla pre ovládanie sprchy alebo umývadlovej batérie. Praktická a efektívna technológia, vďaka ktorej stlačením jedného tlačidla zapnete a vypnete prúd vody. A nielen to. Či už potrebujete zregenerovať po náročnom dni alebo nestíhate dôležité rokovanie a potrebujete si dať rýchlu sprchu. So správnou hlavicou si vďaka tomuto tlačidlu môžete ľahko a efektívne zmeniť prúd vody, ktorý práve potrebujete. Jednoduché a efektívne.

hansgrohe - EcoSmart a EcoSmart+ - Šetrite prírodu, ale aj peniaze

Sprchy a batérie značky s technológiou EcoSmart vďaka dômyselnému obmedzeniu prietoku spotrebujú až o 60% menej vody než bežné výrobky. Aj napriek nižšej spotrebe si môžete vychutnať bohatý prúd vody, ktorý je obohatený o vzduch. Zabezpečuje to zabudovaný perlátor do batérie, ktorý vďaka špeciálnemu obmedzeniu prietoku vodu prevzdušňuje. Takéto batérie a sprchy znížia spotrebu vody čo vedie k poklesu energetickej náročnosti, čo znamená menej emisií oxidu uhličitého a nižšie výdavky. Nešetríte len životné prostredie, ale aj vašu peňaženku.

hansgrohe - QuickClean - Odstráňte vodný kameň jednoducho a bez zbytočných prípravkov

Odstráňte vodný kameň jednoducho a bez zbytočných prípravkov. Nestrácajte čas v kúpeľni náročným drhnutím vodného kameňa a nečistôt. Vďaka technológii QuickClean sprchu či batérie jednoducho očistíte prstom alebo handričkou, a voda bude opäť tiecť z novej. Jednoduché čistenie zaručujú vysoko kvalitné pružné uzlíky sa nachádzajú na perlátore batérií a dýzach spŕch. Užívajte si rovnomerný prúd vody bez vodného kameňa. Využite ušetrený čas na relaxovanie vo vani a iné činnosti.

hansgrohe - XXLPerformance - Nenechajte sa obmedzovať a užívajte si nezabudnuteľné zážitky

Cíťte sa v sprche veľkolepo a doprajte si poriadny zážitok zo sprchovania. Vďaka produktom Hansgrohe zažijete sprchovanie v nových dimenziách prostredníctvom technológie XXLPerformance. Takéto produkty sú špecifické tým, že ručné a horné sprchy majú prúdové disky v priemere 100 až 600 mm. Vďaka tomu, z extra veľkých plôch dýz prúdi voda v obzvlášť širokom priestore. Zo starostlivosti o telo sa tak stane skvelý wellness plný pohodlia a relaxácie. Stačí len zatvoriť oči a nechať sa rozmaznávať vodou, ktorá dopadá na vaše telo ako letný dážď.

Sprchové prúdy

IntenseRain

Intenzivny vodný prúd, ktorý vás aktivuje a povzbudí.

Massage spray

Silný masážny prúd, ktorý povrzbudzuje telo.

PowderRain

Jedinečný zážitok zo sprchovánia vďaka jemným obklopujúcím mikrokvapkám

Vlastnosti

SériaPULSIFY
Farbachróm
Priemer ružice (cm)10,5
Úspora vodyÁno
Farba - všeobecnáchróm
Počet polôh masažnej ružicetrojpolohová
Doprava ZADARMOÁno
BonusÁno
TOPÁno
Úsporný spotrebičáno
Typ variáciechróm
Variantchróm

Hodnotenia

Napíšte názor

Hansgrohe Pulsify Select ručná sprcha 105 3jet Relaxation EcoSmart chróm, 24111000

Hansgrohe Pulsify Select ručná sprcha 105 3jet Relaxation EcoSmart chróm, 24111000

24 ďalších produktov z tejto série

19 ďalších produktov v rovnakej kategórii