DOPRAVA ZADARMO

Ravak Chrome skrinka pod dvojumývadlo 120 x 49 x 47 cm lesklá biela X000000536

RAVAK

370374

X000000536

Nový produkt

Informácie o produktovom rade Sofistikované vnútorné členenie skrinky vás zachráni pred neporiadkom. K dvojumývadlu sa vojdu dvaja užívatelia súčasne a skrinka bez ťažkostí poj... zobraziť viac
Na objednávku
Skladom u dodávateľa (expedícia do 5 dní) Ohľadom dostupnosti a odoslania tovaru sa môžete informovať na e-maile topkupelna@domoss.sk, telefonicky Vám dostupnosť tovaru nevieme overiť.

682,60 €

-120,41 €

803,00 €

Pridať do porovnania

Príslušenstvo

Detaily

Informácie o produktovom rade

Sofistikované vnútorné členenie skrinky vás zachráni pred neporiadkom. K dvojumývadlu sa vojdu dvaja užívatelia súčasne a skrinka bez ťažkostí pojme všetku kozmetiku a kúpeľňové vybavenie pre celú domácnosť. Vnútri skrinka poskytuje dve vysoké zásuvky (40 cm).

  • rozmery (šxhxv): 120 x 49 x 47 cm
  • materiál: impregnovaná doska MFPB a MDF
  • farebné prevedenie korpusu: biela lesk, cappuccino
  • farebné prevedenie zásuviek: biela lesk
  • záruka: 5 rokov

Skrinka s dvoma vysokými zásuvkami s veľkým úložným priestorom o výške 40 cm. V pravej časti skrinky sa naviac nachádza integrovaná nízka zásuvka so samostatným výsuvom. Ľavú časť skrinky tvorí iba vysoká zásuvka s vnútornou výškou 40 cm. Zároveň sú tu pripravené otvory pre dodatočnú montáž nízkej zásuvky, ktorú možno dodatočne dokúpiť či ju tiež ľubovoľne premontovať z pravej do ľavej časti skrinky. Dvierka sú iba vo farebnom prevedení biela lesk, korpus podľa zvolenej farebnej kombinácie. Korpus je dodávaný v zmontovanom stave vrátane montážnej sady (šróby, pánty, záslepky) a madlá. Skrinka je montovaná priamo na stenu, nemožno použiť nožičky.

Informácie o tomto variante

  • Hlavný rozmer : 120 cm
  • Dĺžka : 120 cm
  • Šírka : 49 cm
  • Výška : 47 cm
  • Farba : Biela/Biela
RavakRavakRavakRavakRavak

Špičkový české dizajnérske štúdio orientujúce sa na produktový dizajn, v ktorom vyznáva hlavne pravidlo nekomplikovaných riešení s jasnou myšlienkou. Svoju invenciu dodalo mnohým najobľúbenejším kúpeľňovým výrobkom RAVAK (Koncept Rosa, Koncept Chrome, Koncept 10°, Koncept Classic, Koncept Evolution). Taktiež spolupracoval so svetoznámymi značkami Narex a Electrolux. S výrobkami RAVAK sa pravidelne zúčastňuje na prestížnych súťažiach – nominovaný na cenu Czech Grand Design, výherca cien EDIDA, Top Design a Red Dot.

Kryštof Nosál - Zakladateľ štúdia Nosal Design.
Motto: Použitím jednoduchých prostriedkov sa snažím dosiahnuť maximálny účinok. Zjednodušením a odstránením všetkého nepotrebného vznikne výrobok, ktorý vnímame intenzívnejšie.

Vlastnosti

Farba korpusubiela lesklá
SériaCHROME
Farba dvierkabiela lesklá
Materiál (korpus)impregnovaná doska MFPB a MDF
Materiál dvierkaimpregnovaná doska MFPB a MDF
Spôsob otváraniadvierka
Spôsob montážezávesná
Šírka (cm)120
Výška (cm)47
Hĺbka (cm)49
Doprava ZADARMOÁno
Farba skrinky - všeobecnábiela
Typ úchytiekklasické
Farba úchytiekchrómová lesklá

Hodnotenia

Napíšte názor

Ravak Chrome skrinka pod dvojumývadlo 120 x 49 x 47 cm lesklá biela X000000536

Ravak Chrome skrinka pod dvojumývadlo 120 x 49 x 47 cm lesklá biela X000000536

22 ďalších produktov z tejto série

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii